Huawei Mate 20 X 5G ar urma să vină cu o baterie mai mică, dar încărcare mai rapidă

769 ori
<b>Huawei Mate 20 X 5G ar urma să vină cu o baterie mai mică, dar încărcare mai rapidă</b>Se pare că Huawei pregăteşte o versiune 5G a phabletului uriaş Mate 20X, care va sosi în următoarele luni, iar acum aflăm şi ceva dotări pentru terminal. Nu va fi atât de similar cu Mate 20 X cum ne aşteptam, asta trebuie

Se pare că Huawei pregăteşte o versiune 5G a phabletului uriaş Mate 20X, care va sosi în următoarele luni, iar acum aflăm şi ceva dotări pentru terminal. Nu va fi atât de similar cu Mate 20 X cum ne aşteptam, asta trebuie spus din prima.

Pentru a face loc componentelor 5G va fi sacrificată bateria, care ajunge de la 5000 mAh pe modelul original la 4200 mAh aici. Se păstrează ecranul de 7.2 inch şi compatibilitatea cu stylusurile totuşi. Va veni şi cu suport pentru încărcare rapidă SuperCharge la 40W, care nu se află pe modelul 4G. Nu este exclus şi un boost la nivel de RAM, de la 6/8 GB la 10 sau chiar 12 GB şi o trecere de la procesorul Kirin 980 la un Kirin 985.

În aceste condiţii phabletul ar începe să sune mai mult a Mate 30 X... Camera triplă din spate ar trebui să fie la fel, cu un combo de 40 MP (principală) + 20 MP (ultra wide) + 8 MP (telephoto). Având în vedere suportul 5G, ecranul mare şi bateria mai mică, cred că autonomia nu va fi punctul forte al nou venitului. Asta dacă Huawei nu umblă mult la optimizare.

Practica de a lansa o variantă 5G de telefon deja disponibil e tot mai răspândită văd. Şi Xiaomi Mi Mix 3 a primit o versiune 5G la început de an şi OnePlus 7 ar face asta luna viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×