Huawei Mate 20 X 5G este aproape de lansare; Îl vedem prezentat într-un clip hands-on

1.604 ori
<b>Huawei Mate 20 X 5G este aproape de lansare; Îl vedem prezentat într-un clip hands-on</b>Doar ieri ce aflam primele detalii despre existența lui Huawei Mate 20 X 5G și iată că astăzi device-ul este confirmat prin intermediul unui clip video apărut online. Telefonul este foarte aproape de lansare

Doar ieri ce aflam primele detalii despre existența lui Huawei Mate 20 X 5G și iată că astăzi device-ul este confirmat prin intermediul unui clip video apărut online. Telefonul este foarte aproape de lansare și îl vedem afișat în cadrul unui stand oficial Huawei axat pe prezentarea soluțiilor 5G dezvoltate de către companie, probababil un spațiu similar cu Huawei 5G Roadshow ce a ajuns anterior în România.

Vedem telefonul prezentat într-un hands-on timp de câteva momente și ca modificări vizuale față de varianta standard avem doar logo-ul 5G din spate. Potrivit dotărilor menționate în descrierea clipului de față, telefonul vine cu o baterie mai mică și anume o unitate de 4200 mAh vs. cea de 5000 mAh de pe original.

Se reduce capacitatea bateriei pentru a permite integrarea modemului 5G Balong la interior, dar partea bună este că primim o tehnologie de încărcare mai rapidă și anume 40W Super Charge vs. 22.5W pe Mate 20 X cel standard. În rest dotările rămân neschimbate, de la ecranul de 7.2 inch, cei 8 GB RAM și setup-ul de camere foto din spate identic cu cel de pe Mate 20 Pro.

Ținând cont de această apariție nu ar mai trebui să dureze mult până la anunțul oficial. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×