Huawei Mate 20X primește un teaser; Smartphone de gaming cu baterie generoasă și sistem de răcire

1.724 ori
<b>Huawei Mate 20X primește un teaser; Smartphone de gaming cu baterie generoasă și sistem de răcire</b>Pe neașteptate sosește astăzi un nou material teaser Huawei, unul ce ne dezvăluie faptul că evenimentul de pe 16 octombrie din Londra ne va aduce și lansarea lui Mate 20X, asta pe lângă modelele Mate 20 și Mate 20 Pro. Clipul video asociat

Se pare că cei de la Huawei mai au pregătite surprize pentru evenimentul de pe 16 octombrie, astfel că pe lângă smartphone-urile Mate 20 și Mate 20 Pro vom vedea și un al treilea model intitulat Huawei Mate 20X. Acesta tocmai ce a fost confirmat de către compania chineză prin intermediul unui material teaser și se face aluzie aici la capabilități deosebite în materie de gaming mobil.

Huawei Mate 20X

Ar putea fi primul smartphone de gaming semnat Huawei și tot pe seama teaser-ului video pe care îl puteți vedea pe Twitter (link aici) aflăm că telefonul va aduce un sistem special de răcire pentru ca sesiunile de gaming să se desfășoare fără întreruperi. Ne așteptăm și la o baterie de peste 4000 mAh, la cameră triplă în spate și aparent la un ecran generos cu diagonală de 7.12 inch și rezoluție FHD+.

Cu siguranță și acesta model se va baza pe procesorul octa-core Kirin 980 și va aduce variante cu până la 6 GB RAM. Rămâne să așteptăm evenimentul de pe 16 octombrie pentru a vedea dacă Huawei aduce și schimbări la nivel de design comparativ cu Mate 20 și Mate 20 Pro. De asemenea, nu ar fi exclusă lansarea unor accesorii dedicate pentru gaming, fix precum a procedat atât Xiaomi, cât și ASUS. 

Apropo, evenimentul ne-ar putea aduce și lansarea lui Mate 20 Porsche Design!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×