Huawei Mate 20 primeşte un teaser legat de o cameră "profesională" şi "cea mai rapidă conectivitate" (Video)

1.485 ori
<b>Huawei Mate 20 primeşte un teaser legat de o cameră "profesională" şi "cea mai rapidă conectivitate" (Video)</b>La mijlocul lunii viitoare Huawei ne pregătește lansarea modelelor Mate 20 și Mate 20 Pro, handset-uri care se vor remarca printr-o cameră triplă în partea din spate și prin noul procesor Kirin 980 de la interior. Între timp campania de teasing

Huawei îşi continuă teaserele pentru telefoanele Mate 20 şi Mate 20 Pro, de această dată cu un clip nou cu muzică intensă. Îl puteţi vedea mai jos şi afla ce ne promite firma chineză de această dată.

Huawei Mate 20 şi Mate 20 Pro sunt aşteptate să debuteze la Londra pe 16 octombrie, cu un mare accent pus pe performanța procesorului Kirin980, dar şi a noii camere triple din spate. Judecând după scăpările din DxoMark, Mate 20 Pro ar urma să fie iarăşi pe primul loc, ba chiar mai sus de P20 Pro. Huawei inaugurează primul chipset de 7 nm în universul Android şi deja s-a bătut cu pumnii în piept ca surclasează Apple A12 Bionic şi performanţa sa.

Huawei Mate 20 Pro ar trebui să aducă un ecran OLED Quad HD+, baterie de 4200 mAh şi încărcare ultra rapidă, care duce bateria la 70% în doar 30 de minute. Avem şi încărcare wireless la 15W. Teaserul ilustrat cu imagini cosmice promite o evoluţie, dar şi "cea mai rapidă conectivitate", probabil la nivel de Gigabit LTE, sau cine ştie, poate chiar 5G, deşi ar fi prematur.

Fotografie "profesională" este de asemenea menţionată în acelaşi clip, dar personal sunt mai curios legat de acel Bokeh în captura video, care a apărut în scăpări recente. Sunt curios şi legat de motivaţia Huawei de a plasa cele 3 camere într-un pătrat împreună cu bliţul. E interesant că scăpările de până acum nu au vorbit deloc despre camera selfie, unde am putea să vedem iarăşi un upgrade. E un aspect la care Huawei P20 Pro putea să fie mai bun ce e drept.

Cu câteva zile în urmă aveam promisiunea încărcării rapide şi funcţii AR într-un alt teaser.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×