Iată cum vezi în direct conferința la care Google va prezenta Pixel 3 și Pixel 3 XL (Live Video Streaming)

1.364 ori
<b>Iată cum vezi în direct conferința la care Google va prezenta Pixel 3 și Pixel 3 XL (Live Video Streaming)</b>În această seară de la 18:00 (ora României), cei de la Google au programat un eveniment special de presă în cadrul căruia vor prezenta noi produse. Pe listă avem atât noi smartphone-uri, tablete, ba chiar și laptop-uri ChromeOS și accesorii

După cum probabil știți deja, cei de la Google au programat un eveniment special de presă în această seară de la ora 18:00 (ora României) - eveniment în cadrul căruia sunt așteptate noi smartphone-uri, tablete, ba chiar și laptop-uri Chrome OS și încărcătoare wireless. Vedetele vor fi Pixel 3 și Pixel 3 XL, iar din articolul de față aflați cum puteți urmări conferința live pentru a afla în timp real noutățile.

Ei bine, Google pune la dispoziție un stream live chiar pe pagina de YouTube MadeByGoogle. Îl găsiți și mai jos de unde va putea fi urmărit începând cu ora 18:00 și ar fi cazul să vă așteptați și la un debut pentru boxa inteligentă Google Home Hub, dispozitiv echipat cu ecran tactil și cameră web ce facilitează apelurile video.

Revenind la telefoane, știm deja că cele două vor aduce procesoare Snapdragon 845, 4 GB RAM, 64 sau 128 GB de stocare flash și o singură cameră de 12.2 megapixeli în spate cu tehnologie Dual Pixel. O surpriză ar fi dacă Pixel 3 Ultra devine realitate, asta după ce Google a tot bătut moneda pe teasere de genul în ultima vreme. Nu ar fi exclus să fi fost o nouă rundă de trolling totuși.

Aflăm cum stau de fapt lucrurile diseară de la ora 18:00!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×