Huawei Mate 30 Pro primește randări proaspete de la Ben Geskin; Vedem două abordări pentru panoul frontal

1.389 ori
<b>Huawei Mate 30 Pro primește randări proaspete de la Ben Geskin; Vedem două abordări pentru panoul frontal</b>Ziua de ieri a fost marcată și de către apariția unei randări concept pentru viitorul phablet Huawei Mate 30, imagine ce scotea la iveală un modul foto circular în partea din spate. Bazându-se pe aceste informații celebrul designer

Ziua de ieri a fost marcată și de către apariția unei randări concept pentru viitorul phablet Huawei Mate 30, imagine ce scotea la iveală un modul foto circular în partea din spate. Bazându-se pe aceste informații celebrul designer Ben Geskin ne dezvăluie astăzi randări mult mai detaliate care acoperă două stiluri diferite posibile după cum vedeți și voi în imaginile de mai jos. 

Huawei Mate 30 Pro

Prima variantă afișată mai sus ne prezintă un smartphone al cărui ecran dispune de un decupaj bulină pentru camera selfie, unul plasat central fix ca pe phablet-ul Galaxy Note 10 ce se lansează în aproximativ o lună. Sunt reduse oarecum și muchiile de sus și jos, iar în spate vedem acel modul circular de camere foto ce include 4 senzori printre care și unul periscop pentru zoom optic. Aici se află și bliț-ul LED.

Huawei Mate 30 Pro

Cât despre cea de-a doua abordare, aceasta merge pe ideea unui decupaj clasic în zona superioară a ecranului și sunt ajustate și unele elemente în spate acolo unde logo-ul LEICA și specificațiile camerei foto sunt mutate deasupra modului circular. Deși la prima vedere această cameră circulară nu arată chiar spectaculos, țin minte că același lucru am zis și atunci când vedeam modulul pătrat de pe Mate 20 Pro.

Acum iată-l adoptat de mai toți producătorii, printre care și Google cu viitoarele modele Pixel, ba chiar și Apple cu iPhone XI, XI Max, XR 2019. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×