Huawei Mate 9 este disponibil pe cale oficială în România; deja în oferta eMAG, Cel.ro și a altor retaileri

Autor:  | Publicat în:  Huawei 2.989 ori
<b>Huawei Mate 9 este disponibil pe cale oficială în România; deja în oferta eMAG, Cel.ro și a altor retaileri</b>Începând de astăzi phablet-ul Huawei Mate 9 este disponibil pe cale oficială în România la un preț recomandat de 2.999 lei și asociat variantei cu 64 GB spațiu intern de stocare și 4 GB memorie RAM. Acest terminal aduce la pachet un display generos de

La doar două luni de la anunțul oficial, iată că phablet-ul Huawei Mate 9 este disponibil de astăzi pe cale oficială în România - terminal ce sosește la un preț recomandat de 2.999 lei. Avem în fața noastră un terminal echipat cu cele mai noi componente de pe piață, inclusiv cu procesorul octa-core HiSilicon Kirin 960 a cărui performanță și eficiență a crescut considerabil față de predecesorul Kirin 950.

Huawei Mate 9

Primim un arătos display de 5.9 inch aici, panou ce folosește tehnologia IPS LCD și care ne oferă o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. În continuarea listei de dotări aflate în prim-plan avem camera foto duală cu tehnologie Leica ce este compusă dintr-un senzor principal RGB de 20 megapixeli și unul secundar alb-negru de 12 megapixeli.

Împreună, aceste camere contribuie la realizarea unor fotografii mult mai luminoase și detaliate, iar în plus putem crea și imagini alb-negru impresionante. Punem la socoteală și posibilitatea de a schimba punctul de focus chiar și după realizarea fotografiilor. Huawei Mate 9 se mai laudă cu o carcasă unibody metalică, cu un scanner de amprente amplasat pe spate și cu o generoasă baterie de 4000 mAh ce suportă tehnologia de încărcare rapidă.

Prețurile afișate de retaileri pot fi consultate prin intermediul articolului Preț și Disponibilitate pe care îl puteți accesa de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×