Huawei Mate 9 şi Lenovo P2 acum disponibile oficial în Europa, curând şi la noi

2.261 ori
<b>Huawei Mate 9 şi Lenovo P2 acum disponibile oficial în Europa, curând şi la noi</b>Începând de astăzi smartphone-urile Huawei Mate 9 și Lenovo P2 sunt disponibile oficial pe plan european, modele ce fac parte din categorii diferite de preț. Dacă Mate 9 este un flagship în toată regula, modelul Lenovo se remarcă mai degrabă prin

Două telefoane atractive au intrat în forţă pe piaţa europeană în această săptămână, ajungând pentru început în Marea Britanie. E vorba despre Lenovo P2, un battery phone midrange atractiv şi Huawei Mate 9, flagshipul Huawei de final de an 2016.

Huawei Mate 9

Deja primisem confirmarea că Mate 9 va sosi în România în perioada următoare şi la începutul acestei luni smartphone-ul era lansat oficial şi în SUA, cu asistentul Amazon Alexa la bord. În UK operatorul Three a listat ambele terminale, ceea ne face să ne gândim ca şi operatorii de la noi ar putea avea în curând în ofertă smartphone-urile.

Lenovo P2

Lenovo P2 era lansat la finalul anului trecut, cu dotări midrange spre high end, adică 4 GB RAM, procesor Snapdragon 625, cameră de 13 MP şi baterie de 5100 mAh. Ecranul Super AMOLED scoate în evidenţă acest terminal. În schimb Huawei Mate 9 este un model al superlativelor, cu cel mai puternic procesor de la Huawei la bord, Kirin 960, o cameră duală de 20 + 12 MP cu tehnologie Leica, 64 GB stocare şi 4 GB RAM.

Lucrurile sunt şi mai atractive la varianta Mate 9 Pro, cu un eran curbat AMOLED, 6 GB RAM şi rezoluţie Quad HD în locul celei Full HD de pe Mate 9 cel standard. Reţineţi că Mate 9 a ajuns deja neoficial la noi în ţară şi avem şi cel puţin un retailer care îl vinde deja. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×