Huawei Mate X2 este brevetat oficial, vine cu stylus şi schimbări de design

1.894 ori
<b>Huawei Mate X2 este brevetat oficial, vine cu stylus şi schimbări de design</b>Primul telefon pliabil de la Huawei s-a lăsat aşteptat ceva timp, iar odată cu prezentarea lui Mate 30 de săptămâna trecută am aflat şi că terminalul va ajunge în magazinele din China luna viitoare. Acum că totul s-a lămurit

Primul telefon pliabil de la Huawei s-a lăsat aşteptat ceva timp, iar odată cu prezentarea lui Mate 30 de săptămâna trecută am aflat şi că terminalul va ajunge în magazinele din China luna viitoare. Acum că totul s-a lămurit cu Huawei Mate X, e momentul să ne gândim la Mate X2, care are parte de brevete ajunse online azi.

Huawei Mate X2

Primele scăpări legate de Huawei Mate X2 datează de câteva luni şi dezvăluiau că viitorul pliabil ar avea un ecran şi pe spate de această dată, nu doar pe faţă. Acum aflăm că terminalul va avea un slot special pentru stylus, o fantă dedicată, cam unde se află acum portul USB pe Mate X. Aceste informaţii provin dintr-un brevet înregistrat la USPTO (Biroul SUA de Trademark-uri şi Brevete) în februarie 2019 şi inclus în baza de date WIPO chiar azi.

Huawei Mate X2

Schiţele prezintă un telefon pliabil cu alura şi formatul lui Mate X. De această dată apare un compartiment în plus dedicat stylus-ului, în zona laterală unde se află cele mai importante componente, inclusiv camera. Huawei nu e deloc străină de stylus-uri, oferind unul cu modelul Mate 20X de anul trecut. Acolo era vorba despre un M Pen, folosit şi la tabletele MediaPad, dar e posibil ca Mate X2 să inaugureze alt tip de accesoriu.

Ce e cert, e că pare mai mare decât S Pen-ul Samsung. Şi apropo de Samsung şi coreenii ar putea să ne ofere un stylus pe viitorul Galaxy Fold, dacă sunt reale zvonurile că vor renunţa la seria Note şi Galaxy Fold îi va lua locul. Cât despre Mate X2, dacă plusează cu stylus, procesor Kirin 990 5G, upgrade de camere, extra RAM şi eventual şi ceva protecţie în plus de ecran, e posibil ca preţul să sară iară de 2000 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×