Huawei Mate X primeşte o dată de lansare mai precisă: cel târziu septembrie

1.005 ori
<b>Huawei Mate X primeşte o dată de lansare mai precisă: cel târziu septembrie</b>Huawei a anunţat cu o săptămână în urma faptul că telefonul său pliabil Mate X urmează să întârzie cu un trimestru. Dorinţa companiei a fost de a realiza extra teste pe device, dar dacă mă întrebaţi pe mine

Huawei a anunţat cu o săptămână în urma faptul că telefonul său pliabil Mate X urmează să întârzie cu un trimestru. Dorinţa companiei a fost de a realiza extra teste pe device, dar dacă mă întrebaţi pe mine, aşteaptă şi să se rezolve situaţia cu Android. Acum aflăm că pliabilul va sosi în luna septembrie, cel târziu.

Informaţiile vin chiar de la Vincent Peng, preşedinte al Huawei Western European Region, care a acordat un interviu recent celor de la TechRadar. Oficialul a confirmat lansarea din septembrie, afirmând că sunt şi şanse la un debut mai devreme, dar septembrie e garantat. Peng a mai precizat că adevărata cauză a întârzierii ar fi lansarea lentă a serviciilor 5G, pentru că acesta este unul dintre primele smartphone-uri 5G din lume.

Acelaşi preşedinte a mai amintit şi că telefonul a fost anunţat înaintea de problemele cu Google Play ale celor de la Huawei, deci va avea un Android full şi neştirbit. Huawei Mate X este considerat unul dintre cele mai atractive şi reuşite telefoane din 2019, primul pliabil care pare destul de bun încât să fie pus în vânzare. Are un preţ pe măsura inovaţiei, 2300 de euro şi în acest moment nu prea are rival. Este un telefon 5G pliabil, arătos, fara goluri cu probleme și vulnerabilitate a balamalei. 

Galaxy Fold a avut de suferit la imagine şi s-ar pregăti la rândul său de lansare în curând, cu câteva modificări care îi rezolvă problemele. Dacă mă întrebaţi pe mine, o mutare de bun simț ar fi ca Samsung şi Huawei să taie din preţuri, având în vedere că au amânat produsele, zguduind din încrederea clienţilor. O tăiere de 200 de euro nu ar strica.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×