Huawei Mate X2 primeşte noi brevete, având un ecran extra la pachet

1.033 ori
<b>Huawei Mate X2 primeşte noi brevete, având un ecran extra la pachet</b>În ultima vreme s-a tot vorbit despre un succesor pentru Huawei Mate X şi se discută despre cum ar putea fi îmbunătăţit acest telefon pliabil. Letsgodigital.org a pus mâna pe un brevet de Mate X2 şi câteva dintre imaginile

În ultima vreme s-a tot vorbit despre un succesor pentru Huawei Mate X şi se discută despre cum ar putea fi îmbunătăţit acest telefon pliabil. Letsgodigital.org a pus mâna pe un brevet de Mate X2 şi câteva dintre imaginile incluse în cadrul acestuia le putem vedea în articolul de față.

Brevetul prezintă un nou telefon pliabil care se poate plia spre interior. Va avea şi un ecran frontal complet (full screen). Acest brevet a fost înregistrat în iulie 2018 şi publicat oficial de abia pe 18 iunie 2019. La prima vedere terminalul nu e foarte diferit de Mate X. Observăm totuşi că se pliază spre interior, aşa că ecranele sunt protejate mai bine de zgârieturi.

Brevet Huawei

A fost adăugat şi un al doilea ecran, extern, iar întregul concept duce cu gândul mai mult la Galaxy Fold acum decât la primul Mate X. Brevetul e mai complex decât de obicei pentru că include 8 desene tehnice şi randari 3D. Observăm şi o "bară laterală", care include sistemul de camere, 4 la număr din ce vedem. Zona "frontală" a lui Mate X2 este mai generoasă decât cea de pe Galaxy Fold.

Brevet Huawei

Avem şi un corp realizat din metal aici, unul destul de subţire, iar colţurile handsetului sunt mai rotunjite decât ale modelului existent. Şi butoanele au fost mutate, cu unul în dreapta, cu slotul SIM imediat deasupra să. Nu apare vreun conector pentru alimentare, creând speculaţii că telefonul s-ar încărca doar wireless, dar sunt doar schiţe, aşa că nu pariem pe asta.

Deschis, telefonul nu are vreun breton spre deosebire de Galaxy Fold. Încă nu e clar când va sosi acest model, dar aş paria pe MWC 2020. Mai întâi trebuie clarificată situaţia cu Android şi HongMeng OS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×