Huawei Mate Xs are anunțul programat pentru luna februarie; Mai ieftin și mai compact decât Mate X

972 ori
<b>Huawei Mate Xs are anunțul programat pentru luna februarie; Mai ieftin și mai compact decât Mate X</b>Ultimele detalii despre Huawei Mate Xs soseau pe finalul lunii octombrie 2019 atunci când aflam că pliabilul cel nou urmează a debuta în magazine din martie 2019. Se pare că așa vor sta lucrurile dacă nu apar

Ultimele detalii despre Huawei Mate Xs soseau pe finalul lunii octombrie 2019 atunci când aflam că pliabilul cel nou urmează a debuta în magazine din martie 2019. Se pare că așa vor sta lucrurile dacă nu apar alte probleme, asta pentru că Huawei pregătește anunțul noului smartphone pentru luna viitoare, cel mai probabil în cadrul MWC 2020. Apar și extra vești despre pliabil despre care vorbim împreună în rândurile de mai jos. 

Ei bine, ni se aduce încă o dată la cunoștiință faptul că acest handset va oferi procesor Kirin 990 la bord și suport 5G, ceea ce știam încă de acum câteva luni. Noutățile se referă la îmbunătățirile pe care telefonul le va bifa la capitolul ecran. Se pare că ansamblul display va fi mai ușor de produs, ceea ce atrage de la sine și o reducere a costurilor ce s-ar putea reflecta într-un preț mai mic pentru device-ul final.

De asemenea, ni se promite și o balama îmbunătățită, dar și un display mai rezistent și mai robust totodată. În mod interesant apare și mențiunea referitoare la un telefon ceva mai mic decât Mate X, asta deși diagonala ecranului se păstrează. Nu în ultimul rând aflăm că Huawei lucrează și la alt smartphone pliabil menit pentru un debut în a doua parte a anului, poate chiar un terminal cu clapetă rival pentru Moto RAZR 2019 și Galaxy Z Flip. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×