Huawei Mate X are parte de o vânzare flash în China și întreg stocul este epuizat în doar câteva minute

1.531 ori
<b>Huawei Mate X are parte de o vânzare flash în China și întreg stocul este epuizat în doar câteva minute</b>Deși lansarea pliabilului Huawei Mate X avea loc în martie, debutul acestuia avea să tot fie amânat din diferite motive precum rezolvarea unor probleme întâmpinate cu design-ul și întărirea construcției. Abia în octombrie a venit

Deși lansarea pliabilului Huawei Mate X avea loc în martie, debutul acestuia avea să tot fie amânat din diferite motive precum rezolvarea unor probleme întâmpinate cu design-ul și întărirea construcției. Abia în octombrie a venit anunțul cu privire la faptul că device-ul va începe a fi comercializat și aflam că pe 23 octombrie publicul din China se putea înregistra pentru a precomanda ineditul pliabil. 

Acum descoperim că prima rundă de vânzări flash tocmai ce a avut loc ieri pe 15 noiembrie în China, moment în care noi ne aflam în plină campanie de Black Friday. Pe această cale aflăm că stocul rezervat acestui eveniment de vânzări a fost epuizat în doar câteva minute, asta fie din cauză că Huawei a inclus un număr mic de unități, fie din cauza cererii neașteptat de mari. 

Huawei Mate X

Chiar și așa, cei care nu au reușit să pună mâna acum pe pliabilul Huawei Mate X vor mai avea o șansă pe data de 22 noiembrie atunci când are loc un nou Flash Sale. Dacă aveți nevoie de un reminder, aflați că Mate X este un pliabil cu ecran OLED de 8 inch ce merge pe o rută diferită de cea a lui Galaxy Fold.

Ecranul se pliază în exterior și astfel ajungem la un telefon cu ecran de 6.6 inch în mod pliat. Are procesor Kirin 980, modem 5G la bord, 8 GB RAM, 512 GB stocare și o baterie cu încărcare rapidă la 55W. Prețul este unul pe măsură, de 2200 euro și recent l-am văzut din nou la precomandă și pe plan local. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×