Huawei MediaPad - o tabletă minionă cu potențial

2.000 ori
<b>Huawei MediaPad - o tabletă minionă cu potențial</b>Pot să spun că m-a impresionat de la prima vedere și nu prin design ci prin dimensiunile extrem de compacte. Display-ul are 7 inch, dar mi s-a părut mai mică decât Samsung Galaxy Tab pe care am avut ocazia să o testez la începutul lui 2011....

Pot să spun că m-a impresionat de la prima vedere și nu prin design ci prin dimensiunile extrem de compacte. Display-ul are 7 inch, dar mi s-a părut mai mică decât Samsung Galaxy Tab pe care am avut ocazia să o testez la începutul lui 2011. Lipsesc butoanele capacitive și s-a economisit spațiu.

La un moment dat un oficial Huawei din Suedia a scos-o din buzunarul de la spate ale pantalonilor. Să văd și un posesor de iPad făcând aceeași manevră. Rulează Android 3.2 HoneyComb și restul datelor hardware sunt în tabel. Nu dă impresia de tabletă ieftină și ecranul se vede foarte bine. Nu am avut ocazia să fac browsing de pe ea și asta pentru că nu se afla nicio rețea wi-fi prin preajmă. Peste două săptămâni sperăm să sosească la test și să primească tratamentul video al mobilissimo, o referință în domeniu.

Designul mizează pe simplitate, carcasa de pe spate este din spate și aduce a unibody. Există asemănări stilistice clare între Huawei Vision și Huawei MediaPad, nu au păstrat conturul rotunjit. Hardware-ul este excelent. Am văzut un test făcut cu randarea unui clip la 1080p pe un televizor, din păcate era un LG HD Ready, dar tot se vedea și se mișca excelent. Prin DLNA poți transforma tableta MediaPad într-un fel de telecomandă sau cu ajutorul unor aplicații din Market.

Tableta are conectivitate către downloadul de aplicații din Android Market, dar oferă acces și la un magazin de aplicații personalizat de către compania chineză și numit HiSpace în care ei spun că veți da de mult content local: aplicații, jocuri, etc.

Din păcate sosește în .ro în cel mai bun caz la sfârșitul lui 2011 și cel mai probabil în 2012. Prețul nu va depăși 400 de euro și asta în contextul în care aduce și 3G și Wi-Fi.

TabletăHuawei MediaPad
Dimensiuni190 x 124 x 10.5 mm
EcranIPS LCD de 7 inch cu rezoluție 800x1280 pixeli
ProcesorDual-core la 1.2 GHz
Memorie1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB
GPURevin cu detalii
Sistem de operareAndroid 3.2 HoneyComb
Conectivitate3G cu viteză de download de până la 14.4 Mbps, Wi-Fi, microUSB, HDMI, bluetooth
Cameră foto și video5 Megapixeli și filmează HD plus cameră secundară de 1.3 Megapixeli
Greutate390 gr.
Baterie4.100 mAh
PrețMaxim 400 euro

Huawei MediaPad

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×