Huawei Nova 3e (P20 Lite) apare într-un scurt material video hands-on; Vedem aici varianta pe alb

1.318 ori
<b>Huawei Nova 3e (P20 Lite) apare într-un scurt material video hands-on; Vedem aici varianta pe alb</b>Cei de la Huawei nu renunță nici în acest an la ideea de lansare a unui telefon sub numeroase denumiri, acest lucru urmând a se întâmpla și în cazul lui Huawei P20 Lite. Terminalul de față va ajunge în China sub denumirea de Huawei Nova 3e

Și în acest an cei de la Huawei vor merge pe ideea lansării unui terminal sub diferite denumiri în funcție de regiuni, lucru ce se va întâmpla și în cazul lui P20 Lite. Am descoperit că handset-ul de față va fi cunoscut în China drept Huawei Nova 3e și un lucru interesant este că lansarea sa va avea loc mai devreme decât cea a variantei originale.

Debutul are loc pe 20 martie și azi vedem și un hands-on video al terminalului. Clipul are doar câteva secunde, dar putem zări totuși câteva caracteristici ale terminalului în materie de look. Varianta pe alb este cea prezentată în cazul de față și are avantajul că ține amprentele mai bine ascunse decât celelalte nuanțe de culoare.

În spate descoperim și camera duală cu bliț LED, iar privit din față telefonul aduce un ecran cu decupaj a la iPhone X care găzduiește camera frontală, earpiece-ul și senzorii de lumină. Huawei Nova 3e va opta pentru un ecran cu diagonala de 5.84 inch (aspect 19:9, rezoluție FHD+) și pentru un procesor octa-core Kirin 659 la bord. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×