Huawei Nova 2S primeşte un unboxing şi hands on video înainte de debutul de mâine

1.036 ori
<b>Huawei Nova 2S primeşte un unboxing şi hands on video înainte de debutul de mâine</b>Data de 7 decembrie 2017 nu este asociată doar lansării lui Xiaomi Redmi 5, ci și a lui Huawei Nova 2s. Acest telefon ni se prezintă înaintea debutului într-un clip video de tip unboxing, unul nu tocmai clar ce-i drept, dar măcar putem

În ultimele zile am tot văzut scăpări de fotografii hands on şi machete ale lui Huawei Nova 2S, care va debuta oficial mâine. Azi avem scăparea supremă şi anume un clip video de unboxing pentru terminal, bonus unul hands on. Le vedeţi pe ambele mai jos.

Huawei Nova 2s

Filmat în mod neplăcut portret, terminalul are o cutie albă cu numele imprimat pe mov. Cutia este tipică pentru midrangerele Huawei, cu aceeaşi abordare îngustă şi înaltă ca modelele Lite. Handset-ul arată exact cum ne aşteptam, cu spate de Honor 9 şi faţă de Honor V10. În cutie găsim accesoriile obişnuite, încărcătorul, căşti în stil Apple EarPods şi cablul, probabil un USB Type-C. Mai avem şi manuale şi cheiţa pentru SIM.

Terminalul primeşte un setup rapid, care dezvaluie faptul că rulează EMUI 8.0 aplicat peste Android 8.0 Oreo. La bord se afla un procesor Kirin 960, care anul trecut sosea pe Mate 9, iar în acest an pe Huawei P10, însoţit de 6 GB RAM şi 64 GB stocare. Observăm că 48 GB din aceştia sunt liberi. Ecranul lui Nova 2S de tip 18:9 de la bord are rezoluţia de 2160 x 1080 pixeli şi deşi nu scrie nicăieri în noile scăpări, aşteptăm o diagonală de 6 inch aici. A se remarca butonul Home cu scanner de amprente în față.

Acesta este un smartphone cu 4 camere la bord, cu două în faţă (20 + 2 MP) şi două în spate (20 + 16 MP). E neclară situaţia camerelor selfie, mai ales că la un moment dat se discuta despre doi senzori de 20 MP, ceea ce mi se pare overkill. E aşteptat un preţ de 400 de dolari şi un debut fix mâine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×