Xiaomi are planuri mari pentru anul viitor! Va lansa 10 telefoane 5G, inclusiv modele mai accesibile

695 ori
<b>Xiaomi are planuri mari pentru anul viitor! Va lansa 10 telefoane 5G, inclusiv modele mai accesibile</b>La început de săptămână aflăm vești interesante direct din partea lui Lei Jun, co-fondatorul Xiaomi care dezvăluie planurile companiei pentru anul viitor. Descoperim pe această cale faptul că în 2020 firma chineză are

La început de săptămână aflăm vești interesante direct din partea lui Lei Jun, co-fondatorul Xiaomi care dezvăluie planurile companiei pentru anul viitor. Descoperim pe această cale faptul că în 2020 firma chineză are în plan să lanseze pe piață 10 noi telefoane 5G, inclusiv modele cu prețuri mai accesibile. 

În momentul de față Xiaomi are 2 telefoane 5G în portofoliu, fiind vorba despre Mi Mix 3 5G și Mi 9 Pro 5G - device-uri ce se vând în China pentru sume cuprinse între 500 - 600 euro asta în condițiile în care aduc dotări high-end la bord. Declarația oficialului Xiaomi ne duce cu gândul la smartphone-uri 5G și mai accesibile, poate chiar sub pragul de 300 euro.

Același Lei Jun spune că în 2020 telefoanele 4G vor avea ceva dificultăți pe piață, tocmai din cauza acestor viitoare modele 5G ce vor deveni mai atractive pentru consumatori ca urmare a prețurilor accesibile. Știm că anul viitor și companii precum Nokia au în plan să lanseze telefoane cu suport 5G, exemplu pe care îl vor urma cu siguranță și Sony, Apple sau Samsung. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×