Huawei Nova 6 va avea și o variantă 5G; Lansarea ar putea avea loc la începutul anului viitor

669 ori
<b>Huawei Nova 6 va avea și o variantă 5G; Lansarea ar putea avea loc la începutul anului viitor</b>Încă din luna iunie a acestui an Huawei a adus pe piață seria de terminale Nova 5, până în momentul de față sosind numeroase modele cu dotări mid-range sau chiar high-end și prețuri atractive. Vorbim așadar despre o serie de

Încă din luna iunie a acestui an Huawei a adus pe piață seria de terminale Nova 5, până în momentul de față sosind numeroase modele cu dotări mid-range sau chiar high-end, toate la prețuri atractive. Vorbim așadar despre o serie de succes pentru compania chineză care iată deja a început să lucreze la variantele succesor ce vor sosi în 2020, cu dotări și mai interesante la pachet.

Nimeni altul decât Evan Blass ne dezvăluie astăzi faptul că Huawei Nova 6 va avea și o variantă 5G, un posibil semn că avem aici de-a face cu un flagship ce adoptă procesor Kirin 980/990. Nu excludem nici posibilitatea ca telefonul să vină cu un procesor complet nou de nivel mid-range care să aducă și modem 5G la bord.

Anul viitor sunt așteptate mai multe astfel de terminale 5G, inclusiv modele mai accesibile. Dacă ar fi să speculez, mă aștept ca Huawei Nova 6 să vină echipat cu până la 8 GB RAM, ecran cu decupaj bulină pentru camera selfie, setup quad-camera în spate și desigur un panou spate din sticlă cu gradient captivant.

Mai multe detalii despre acest telefon nu avem momentan, dar cu siguranță lansarea vine în 2020, poate chiar în primul trimestru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×