Huawei Nova 5i şi Nova 5 primesc specificaţii și dată de lansare, printr-o nouă scăpare

814 ori
<b>Huawei Nova 5i şi Nova 5 primesc specificaţii și dată de lansare, printr-o nouă scăpare</b>Huawei Nova 5 apărea în randări luna trecută, dar şi într-o serie de huse care surprindeau aspecte ale design-ului său. Acum revin scăpările pentru două versiuni de device: Nova 5 şi Nova 5i. Avem detalii mai jos, inclusiv specificaţii

Huawei Nova 5 apărea în randări luna trecută, dar şi într-o serie de huse care surprindeau aspecte ale design-ului său. Acum revin scăpările pentru două versiuni de device: Nova 5 şi Nova 5i. Avem detalii mai jos, inclusiv specificaţii şi posibile date de lansare.

Huawei Nova 5

Ambele smartphone-uri sunt unele midrange, iar în China am înţeles că Huawei Nova 5 va fi vândut sub numele Nova 5 Pro. Noi scăpări de la retailerul chinez Suning indică faptul că telefoanele vor sosi la finalul acestei luni şi vedem şi huse şi accesorii cu această ocazie. Huawei Nova 5 va avea muchii subţiri ale ecranului şi o "bărbie" mai mare în zona inferioară.

Huawei Nova 5

Husa indică şi o aliniere verticală a camerei triple din spate şi are un orificiu şi pentru jack-ul audio de 3.5 mm din stânga jos. Nova 5 va veni cu un ecran AMOLED de 6.39 inch, cu cititor de amprente integrat în ecran, iar la interior se va afla procesorul flagship Kirin 980. Camera principală include un senzor de 48 de megapixeli, probabil alături de o cameră cu obiectiv ultra wide şi una pentru Bokeh.

Huawei Nova 5

A se remarca şi decupajul în formă de "L" al husei, ceea ce indică faptul că am putea avea bliţul plasat lateral, sau un senzor ToF. Scăpările arată şi că vom primi o baterie de 4200 mAh cu încărcare ultra rapidă de 44W. Huawei Nova 5i va fi un fel de Nova 5 Lite, având un ecran mai mic, de 5.84 inch, procesor Kirin 710, baterie de 3900 mAh şi o cameră tripla în spate, cu senzor principal de 24 MP. Designurile vor fi foarte similare pentru aceste modele. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×