Huawei Nova 5i Pro apare în randări credibile; Vedem și un teaser video

903 ori
<b>Huawei Nova 5i Pro apare în randări credibile; Vedem și un teaser video</b>Se pare că seria de telefoane Nova 5 pregătită de către cei de la Huawei va include până la urmă 4 modele diferite. Știam deja despre existența variantelor Nova 5, Nova 5 Pro și Nova 5i, iar acum descoperim că va fi inclus

Se pare că seria de telefoane Nova 5 pregătită de către cei de la Huawei va include până la urmă 4 modele diferite. Știam deja despre existența variantelor Nova 5, Nova 5 Pro și Nova 5i, iar acum descoperim că va fi inclus în lineup și un al 4-lea device intitulat Huawei Nova 5i Pro. Acesta din urmă a fost listat de către retailerul chinez JD.com alături de câteva imagini la pachet.

Huawei Nova 5i Pro

Pe seama acestora remarcăm faptul că telefonul sosește într-o carcasă unibody cu ramă metalică la mijloc și un spate care la prima vedere pare a fi realizat dintr-un policarbonat mat. Avem o cameră duală cu bliț LED în spate și tot aici observăm un scanner de amprente fizic plasat central în zona superioară.

Mutându-ne atenția în zona frontală, avem aici ecranul cu decupaj și muchii laterale înguste în lateral. Nu se cunosc dotările acestui devce, dar cu siguranță este vorba despre un pachet hardware mid-range cu procesor Kirin 710 drept motor. Noile telefoane Nova 5 vor fi prezentate de către Huawei în cadrul unui eveniment de presă ce are loc pe data de 21 iunie în China. 

Mai sus vedeți și un teaser video.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×