Huawei P Smart X primește trademark-ul din partea EUIPO; Un viitor smartphone de gaming accesibil

1.535 ori
<b>Huawei P Smart X primește trademark-ul din partea EUIPO; Un viitor smartphone de gaming accesibil</b>Printre ultimele telefoane lansate de către Huawei pe piață îl avem și pe Huawei P Smart (2019), smartphone cu raport foarte bun preț-specificații care a atras și atenția publicului român. Pentru sub 1.100 lei oferă ecran Full HD

Printre ultimele telefoane lansate de către Huawei pe piață îl avem și pe Huawei P Smart (2019), smartphone cu raport foarte bun preț-specificații care a atras și atenția publicului român. Pentru sub 1000 lei oferă ecran Full HD de 6.2 inch, baterie de 3300 mAh, procesor Kirin 710 la pachet, ba chiar și o cameră duală. Se descurcă acceptabil și în jocuri, iar curând ar putea primi o variantă mai puternic[ axată pe gaming!

Huawei P Smart X

Descoperim prin intermediul celor de la Letsgodigital.org faptul că Huawei a înregistrat de curând trademark-ul "Huawei P Smart X" la EUIPO, denumire care ar putea fi destinată unui smartphone de gaming se pare. Cererea de brevet a fost aprobată cu doar două zile în urmă și din descrierea sociată aflăm că numele poate fi utilizat inclusiv în zona smartphone, ceea ce se va și întâmpla.

Posibil ca Huawei P Smart X să ofere upgrade-uri la nivel de RAM, procesor și baterie pentru varianta standard P Smart (2019). Mă aștept la baterie de 4000 mAh, procesor Kirin 970 și 64 sau 128 GB de stocare flash. Nu ar fi deloc rău să vedem și niște accesorii speciale pentru acest viitor smartphone. În teorie sună ca un succesor pentru Honor Play. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×