Sony Xperia L3 apare în randări proaspete cu design actualizat; Va costa 200 euro

1.951 ori
<b>Sony Xperia L3 apare în randări proaspete cu design actualizat; Va costa 200 euro</b>Japonezii de la Sony vor sosi cu multe dispozitive interesante în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2019, o bună parte din ele fiind și smartphone-uri. Știm deja că în Barcelona va debuta flagship-ul Xperia XZ4

Japonezii de la Sony vor sosi cu multe dispozitive interesante în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2019, o bună parte din ele fiind și smartphone-uri. Știm deja că în Barcelona va debuta flagship-ul Xperia XZ4, dar și modelele mid-range Xperia 10 și Xperia Z10 Plus, iar acum descoperim că la fața locului am putea vedea și o variantă de telefon entry-level intitulată Xperia L3.

Xperia L3

Acest telefon tocmai ce și-a făcut apariția în randări proaspete din partea winfuture.de, cu un design deloc rău pentru segmentul din care va face parte. Aflați că device-ul ne-a mai fost prezentat în imagini cu ceva timp în urmă, mai precis în luna octombrie a anului trecut atunci când adopta un design ceva mai diferit, cu muchii rotunjite ale ecranului ce arătau foarte bine.

Xperia L3

În cazul de față privim asupra imaginilor care prezintă design-ul final gândit de către japonezi pentru acest handset din segmentul de buget. Avem o cameră duală în spate cu senzori de 13 + 2 mpx pentru captura bokeh, o cameră selfie de 8 megapixeli, 3 GB RAM + 32 GB de stocare, slot microSD și un scanner de amprente plasat lateral.

Xperia L3

Sony Xperia L3 va aduce și baterie de 3300 mAh, port USB Type-C la bază, jack audio și aparent procesor MediaTek. Va rula Android 8.1 din fabrică și aflați că ecranul este o unitate LCD de 5.7 inch cu rezoluție HD+ și muchii uriașe sus și jos pe panoul frontal. Prețul vehiculat este de 199 euro pe plan european. 

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×