Huawei P Smart Z este listat de Amazon Italia înaintea lansării; Aflăm specificații și prețul de vânzare

1.417 ori
<b>Huawei P Smart Z este listat de Amazon Italia înaintea lansării; Aflăm specificații și prețul de vânzare</b>Printre smartphone-urile pe care Huawei le mai pregătește pentru debut în perioada următoare îl avem și pe Huawei P Smart Z, acesta fiind de altfel și primul device mobil din portofoliu companiei chineze care adoptă

Printre smartphone-urile pe care Huawei le mai pregătește pentru debut în perioada următoare îl avem și pe Huawei P Smart Z, acesta fiind de altfel și primul device mobil din portofoliu companiei chineze care adoptă o cameră selfie pop-up. Am văzut anterior câteva randări ale acestui smartphone iar astăzi avem parte de o mega-scăpare și asta prin intermediul celor de la Amazon Italia care au postat din greșeală pagina produsului.

Huawei P Smart Z

Deși între timp pagina cu pricina a fost restrasă de către Amazon, grație ochilor vigilenți avem preluate imaginile oficiale, prețurile și desigur dotările. Astfel descoperim că telefonul va sosi cu un ecran generos de 6.59 inch ce oferă rezoluție FHD+, cu procesor octa-core Kirin 710 și cu 4 GB RAM + 64 GB spațiu de stocare flash.

Huawei P Smart Z

Va avea o cameră duală de 16 mpx (f/1.8) + 2 mpx (f/2.4) și o cameră selfie pop-up de 16 megapixeli (f/2.0) care se va acționa automat la alegerea modului de captură selfie. De asemenea telefonul ne mai rezervă un port USB Type-C, o baterie de 4000 mAh și un scanner de amprente fizic în spate. Se adoptă un design dual-tone în spate și ca nuanțe avem negru, albastru și verde.

Huawei P Smart Z rulează Android 9.0 Pie din fabrică și potrivit listării Amazon, în Italia va costa doar 279 euro. Așteptăm lansarea! 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×