Phablet-ul Vivo X6 va sosi și cu scanner de amprente la bord; lista de specificații se întregește

619 ori
<b>Phablet-ul Vivo X6 va sosi și cu scanner de amprente la bord; lista de specificații se întregește</b>Vă informam cu c&acirc;teva zile &icirc;n urmă despre un nou phablet pregătit de către Vivo, mai precis despre modelul Vivo X6, un device cu adevărat impresionant. Astăzi, compania decide să mai dezvăluie un teaser foarte sugestiv cu privire la o...

Vă informam cu câteva zile în urmă despre un nou phablet pregătit de către Vivo, mai precis despre modelul Vivo X6, un device cu adevărat impresionant. Astăzi, compania decide să mai dezvăluie un teaser foarte sugestiv cu privire la o altă dotare pe care o vom regăsi pe acest terminal.

Din câte puteți vedea, noul telefon Vivo va sosi cu scanner de amprente la bord, modul ce va oferi suport și pentru realizarea de plăți mobile. Cel mai probabil acest feature de plată va fi introdus doar pe piața chineză, regiune în care Vivo ar putea lansa un serviciu similar lui Samsung Pay, respectiv Apple Pay.

Pe partea de specificații hardware, Vivo X6 impresionează prin chip-ul de 4 GB RAM, display-ul Quad HD de 6 inch cu sticlă 2.5D Gorilla Glass 4, și prin procesorul deca-core Mediatek Helio X20. De asemenea, la pachet vom primi și o cameră foto principală de 21 megapixeli, cât și un senzor frontal de 12 mpx.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×