Varianta de culoare 'Roșu Camelia' a lui HTC 10 anunțată în Taiwan; iată fotografii hands-on

1.122 ori
<b>Varianta de culoare 'Roșu Camelia' a lui HTC 10 anunțată în Taiwan; iată fotografii hands-on</b>Așa cum vă informam chiar ieri, cei de la HTC aveau să lanseze oficial o variantă de culoare mai specială pentru flagship-ul din acest an. Modelul în cauză debutează astăzi pe piața din Taiwan, iar mai jos avem parte de o galerie cuprinzătoare de imagini

Nuanțele de roșu aprins sunt foarte populare printre companiile asiatice, acestea lansând pe piață și smartphone-uri în această variantă de culoare. Câteva exemple recente sunt Meizu Pro 6, dar și HTC 10 - terminal din urmă ce astăzi ni se prezintă în fotografii hands-on odată cu debutul oficial de pe piața taiwaneză.

Această culoare este numită de către HTC - 'Roșu Camelia', iar la prima vedere trebuie să recunoaștem că telefonul arată foarte bine în aceste noi 'haine'. Specificațiile hardware nu se schimbă, fiind vorba în continuare despre un display Quad HD, despre un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și de camera foto principală de 12 megapixeli însoțită de bliț dual-tone.

Potrivit informațiilor din presa taiwaneză, prețurile pentru această nouă variantă a lui HTC 10 pornesc de la 709 dolari în cazul versiunii de 32 GB, și ajung la 771 dolari dacă se optează pentru modelul de 64 GB. Puteți admira noua nuanță de culoare în galeria de fotografii de mai sus!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×