Samsung Galaxy J7 (2017) ajunge la FCC pentru teste, există indicii că vine cu corp complet metalic

2.253 ori
<b>Samsung Galaxy J7 (2017) ajunge la FCC pentru teste, există indicii că vine cu corp complet metalic</b>Acum că flagship-urile Galaxy S8 și Galaxy S8+ au fost lansate, e momentul ca Sammy să își concentreze atenția și pe lansarea altor produse precum terminalele din zona mid-range care le aduc un gros serios la capitolul profit. Un asemenea model este

Samsung Galaxy J7 (2017) ar fi următorul smartphone pregătit de sud coreeni pentru debut, iar el tocmai a primit aprobarea celor de la FCC. Autoritatea americană a realizat obişnuitele sale teste, semn că urmează un debut iminent în State. Cu această ocazie avem şi indicii despre device.

Există informaţii că terminalul va sosi cu un corp complet metalic, ceea pentru seria Galaxy J e un pas în faţă. Aceasta gamă e una entry level şi a generat câteva modele bine vândute în ultimii ani, în special în India şi ţările în curs de dezvoltare. De remarcat şi acele decupaje pentru antene din spate, care nu ar fi apărut dacă corpul nu era metalic.

Telefonul va aduce şi jack audio de 3.65 mm şi port USB Type C, aparent. Diferite scăpări arată că în SUA telefonul va primi multiple nume diferite. Astfel, Verizon îl va vinde drept Galaxy J7 V, iar TracFone îl va avea în ofertă ca Galaxy J7 Sky Pro. Sprint, Virgin şi Boost Mobile îl vor numi Galaxy J7 Perx. Scăpări precedente indicau dotări precum 2 GB RAM, procesor Snapdragon 625, 16 GB stocare, un ecran Full HD de 5.5 inch, camera de 13 MP în spate şi frontală de 5 MP.

Galaxy J7 (2017) ar trebui să aducă şi o baterie de 3000 mAh şi Android 7.0 ca OS. Aşteptăm un preţ sub 400 sau chiar 300 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×