Huawei P10 primeşte testul DXoMark, obţine un calificativ excelent de 87, clasându-se în top 3

2.679 ori
<b>Huawei P10 primeşte testul DXoMark, obţine un calificativ excelent de 87, clasându-se în top 3</b>Recent lansatul flagship Huawei P10 ajunge și pe masa de teste a celor de la DxOmark, echipă de experți ce a testat pe îndelete camera foto și capabilitățile sale în diferite condiții și situații. Aflăm că terminalul companiei asiatice se plasează pe

A venit rândul lui Huawei P10 să poposească la DxOMark pentru un test de optică al specialiştilor, care au numit la finalul lui 2016 Google Pixel XL drept cel mai bun telefon când vine vorba de cameră. Nici Huawei P10 nu stă rău, clasându-se pe podium, dar hai să vedem care sunt punctele sale forte.

Huawei P10 mostra foto

Vă reamintesc că avem în teste atât Huawei P10, cât şi P10 Plus şi urmează să publicăm recenziile lor cât de curând. Obţinând 87 de puncte la DxOMark, Huawei P10 este la egalitate cu Moto Z Force Droid şi cu Sony Xperia XZ, companie selectă am putea spune. Cei care au testat camera flagship-ului Huawei au fost impresionaţi de claritate, focalizare automată rapidă şi păstrare a texturii.

Huawei P10 mostra foto

A fost totuşi semnalată şi o sub-expunere în zone mai întunecate sau în zone foarte iluminate. Detaliile sunt bine păstrate totuşi, iar balansul de alb şi culorile sunt excelente la exterior, ziua. Cei care fac captură la interior vor fi încântaţi de capacitatea lui P10, se pare, terminalul neavând probleme cu lumina artificială sau porţiunile mai slab iluminate.

Huawei P10 mostra foto

La captura video telefonul se adaptează bine la schimbările de lumină, are dynamic range OK, dar şi sub-expunere în condiţii de iluminare slabă. În low light există puţin "color shading", cu o nuanţă roz in centru şi verde la margini. Detaliile se păstrează excelent, acesta fiind atuul la filmare. Cea mai mare notă la sub-teste a fost cea de 92 de puncte la autofocalizare, iar cea mai mică de 76 de puncte la zgomot în cazul filmării.

Huawei P10 mostra foto

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×