Huawei P10 apare într-o nouă randare, vine cu cameră duală, branding Leica şi scanner de amprente în spate

1.618 ori
<b>Huawei P10 apare într-o nouă randare, vine cu cameră duală, branding Leica şi scanner de amprente în spate</b>Iată că smartphone-ul Huawei P10 își face iarăși apariția într-o randare, de această dată imaginea oferindu-ne o privire mai detaliată asupra panoului spate unde vom regăsi în continuare o cameră foto duală cu optică Leica. Telefonul este așteptat să

După scăparea ambiguă de acum câteva zile, care era mai degrabă asociată unei clone de Huawei P9, decât unui Huawei P10, azi vedem o randare a aceluiaşi Huawei P10, dar un pic mai credibilă. Ea a apărut pe Weibo şi include un design destul de familiar.

Vedem în spate camera duală cu branding Leica, blitzul şi aparent şi scannerul de amprente plasat sub cameră. Nu s-au schimbat foarte multe faţă de Huawei P9, în ce priveşte formatul. Terminalul pare să folosească sticlă şi metal pentru corpul său, iar randarea vine să contrazică precedentele scăpări, ce plasau scannerul de amprente în faţă pe acest model.

Zvonurile si benchmarkurile afirmă că viitorul flagship Huawei va avea 6 GB RAM, un ecran Quad HD de 5.5 inch şi un procesor HiSilicon Kirin 960 de 2.3 GHz, plus 256 GB stocare. Vom primi şi Android Nougat pe el, suport NFC şi o cameră frontală de 8 MP. Debutul e aşteptat în aprilie 2017, în special judecând după perioadele de lansare ale predecesorilor. Așteptăm și detalii despre camera duală din spate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×