Huawei P9 Lite primește actualizarea la Android 7.0 Nougat în România!

9.100 ori
<b>Huawei P9 Lite primește actualizarea la Android 7.0 Nougat în România!</b>După o scurtă perioadă de amânare a update-ului, iată că Huawei P9 Lite primește în sfârșit actualizarea mult-așteptată la Android 7.0 Nougat, release ce aduce și noua interafață Emotion UI. Din câte aflăm prin intermediul cititorului nostru care ne-a

Luna trecută vă informam prin intermediul unui articol despre amânarea pe care Huawei a fost nevoită să o aducă în cazul actualizării smartphone-ului P9 lite la sistemul de operare Android 7.0 Nougat. A trecut ceva timp de atunci și iată că de acum update-ul este distribuit oficial chiar și la noi pe plan local, după cum ne informează și cititorul nostru Gavriluță Sergiu căruia îi mulțumim pentru pont și pentru capturile de ecran pe care le vedeți mai jos.

Huawei P9 Lite

Pachetul software ce aduce Android 7.0 Nougat și interfața Emotion UI 5.0, are o mărime de 1.94 GB și recomandăm descărcarea sa folosind rețeaua wireless pentru a nu epuiza din traficul de date de pe cartelă. Update-ul sosește desigur via OTA și aflați că instalarea va dura în jur de 20 minute.

Huawei P9 Lite

Pe lângă noutățile observate la nivel de interfață grafică, se remarcă și update-urile de securitate, îmbunătățirile aduse asupra experienței de utilizare, dar și includerea unui mod de reducere a luminii albastre ce este foarte util atunci când mai aruncăm o privire pe telefon înainte de culcare. Îl găsiți pe Huawei P9 Lite în acest moment la prețul de 899 lei pe eMAG!

Huawei P9 Lite

UPDATE: Am primit încă o confirmare cu privire la sosirea update-ului, Cosmin instalând Android 7.0 Nougat pe al său smartphone Huawei P9 Lite - dovada fiind captura de ecran de mai sus!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×