Huawei P10, prinde și el (din nou) căruța cu leakuri, cu 3 zile înainte de anunțarea oficială

3.266 ori
<b>Huawei P10, prinde și el (din nou) căruța cu leakuri, cu 3 zile înainte de anunțarea oficială</b>Există expresia „jump on the bandwagon” în limba engleză, care înseamnă „a sări în căruţa” tradus în limba romană. Cam acest lucru l-aş putea spune şi despre Huawei P10, care iată, sare şi el în căruţă de leakuri din ultimul timp, dezvăluite (evident) de

Există expresia „jump on the bandwagon” în limba engleză, care înseamnă „a sări în căruţă” tradus în limba romană. Cam acest lucru l-aş putea spune şi despre Huawei P10, care iată, sare şi el în căruţa cu leakuri din ultimul timp, dezvăluite (evident) de binecunoscutul Evan Blass.

Doar trei zile îl mai despart pe Claudiu - colegul nostru delegat la MWC 2017 din Barcelona - până să ne prezinte un hands-on cu acest telefon, iată însă că P10 apare ţanţoş într-o nouă scăpare, în ceea ce parte a fi o imagine 3D pregătită pentru presă.

Huawei P10

Vă reamintesc că zilele trecute am prezentat telefonul şi sub formă de fotografii reale scurse din arhiva FCC, iar părerile au fost împărţite legat de aspectul său, mai ales că americanii de la Comisia Federală de Comunicare nu prea dau preţ pe look, când realizează fotografii tehnice.

Cert e că randarea curentă ne afişează un telefon elegant, unul cu o apropiere mai mare faţă de trendul dictat de Apple (comparativ cu P9), ba mai mult, ne reconfirmă faptul (dacă mai era nevoie) că scannerul de amprente a fost mutat frontal. Râmâne de văzut dacă a fost o idee bună sau nu!

Din câte am înţeles, vom primi Huawei P10 în teste încă din ziua lansării, deci nu va trebuie să aşteptaţi prea mult până să aflaţi o părere pertinentă şi avizată despre performanţele noului P! Dacă vă interesează subiectul, îl puteţi urmări sub haștagul #HuaweiP10 sau #MWC2017.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×