Primele fotografii reale cu smartphone-ul Huawei P10 sunt dezvăluite de FCC; vedem și interiorul handset-ului

4.475 ori
<b>Primele fotografii reale cu smartphone-ul Huawei P10 sunt dezvăluite de FCC; vedem și interiorul handset-ului</b>În această dimineață vă informam despre faptul că Huawei P10 tocmai ce a primit certificarea din partea agenției FCC, iar acum descoperim și o serie de prime fotografii reale cu smartphone-ul ce au fost incluse în documentele aferente certificării.

Cu doar câteva ore în urmă aflam că smartphone-ul Huawei P10 tocmai ce a fost certificat de către FCC, iar acum descoperim și o serie de prime fotografii reale cu telefonul și interiorul său ce au fost incluse în documentele aferente publicate aici. După cum știți deja, terminalul cu numele de serie VTR-L09 (Huawei P10) se pregătește de lansarea sa oficială programată pentru data de 26 februarie în cadrul unui eveniment ce va avea loc în Barcelona.

Huawei P10

Aceste imagini de aici nu fac altceva decât să confirme randările pe care le-am tot văzut în ultima perioadă, randări ce dezvăluiau prezența unei camere foto duale cu optică Leica, telemetru laser și bliț dual și a unui scanner de amprente plasat frontal sub forma unui buton home. Panoul frontal cu margini înguste în jurul ecranului apare din nou și vedem aici și benzile din plastic asociate antenelor de pe spate în stil iPhone 7.

Huawei P10

Mai vedem aici și portul USB Type-C, difuzorul audio și jack-ul de 3.5 mm - elemente plasate în partea de jos a telefonului. Cât despre imaginile cu interiorul produsului, acestea ne dezvăluie un setup bine închegat, inserții metalice și bateria care ar urma să ofere o capacitate de 3100 - 3200 mAh.

Toate imaginile reale le aveți în galeria de mai sus și după cum v-ați dat seama, aici avem reprezentată varianta pe argintiu. Huawei P10 va fi disponibil totuși și în alte variante de culoare precum verde, albastru și auriu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×