Huawei Mate 9 apare în fotografii reale cu doar puțin timp înainte de lansarea oficială

3.287 ori
<b>Huawei Mate 9 apare în fotografii reale cu doar puțin timp înainte de lansarea oficială</b>După cum bine știți, Huawei a programat un eveniment de presă pentru data de 3 noiembrie - zi în care urmează a fi lansat oficial smartphone-ul Mate 9. Acest phablet vine la țanc pe piață într-un moment în care publicul pare a nu mai avea o altă variantă

Data de 3 noiembrie am notat-o în calendar cu roșu, și asta pentru că Huawei Mate 9 urmează a debuta oficial în această zi - phablet mult așteptat de către public tocmai datorită faptului că predecesorul său s-a dovedit a fi un terminal foarte bine pus la punct din mai toate privințele. Cu doar puțin înainte de această lansare iată că astăzi apar fotografii reale cu phablet-ul de 6 inch, imagini afișate mai jos.

Huawei Mate 9

Vedem un look familiar atunci când privim smartphone-ul din partea frontală, dar lucrurile se schimbă atunci când aruncăm o privire asupra panoului spate. Aici regăsim de această dată o cameră foto duală alături de care avem un bliț dual-tone, dar și un telemetru laser pentru focalizarea mai rapidă și precisă a subiecților. Vedem și scanner-ul de amprente situat tot pe partea din spate sub camera foto.

Specificații:

  • display 5.9 inch cu rezoluție FHD/QHD
  • procesor octa-core HiSilicon Kirin 960
  • 4 GB / 6 GB RAM + 128 GB / 256 GB stocare
  • cameră duală 20 + 12 mpx
  • scanner amprente
  • Android 7.0 Nougat

Se vehiculează existența a două versiuni de Mate 9, una dintre acestea urmând a ne oferi un display cu margini curbate precum Galaxy Note 7. Cealaltă variantă va opta pentru un display standard, dotările hardware de la interior urmând a fi similare pe ambele modele. Nu este exclus să vedem și tehnologia Force Touch implementată pe varianta de top a acestui phablet. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×