Huawei Mate 9 apare în fotografii reale cu doar puțin timp înainte de lansarea oficială

2.711 ori
<b>Huawei Mate 9 apare în fotografii reale cu doar puțin timp înainte de lansarea oficială</b>După cum bine știți, Huawei a programat un eveniment de presă pentru data de 3 noiembrie - zi în care urmează a fi lansat oficial smartphone-ul Mate 9. Acest phablet vine la țanc pe piață într-un moment în care publicul pare a nu mai avea o altă variantă

Data de 3 noiembrie am notat-o în calendar cu roșu, și asta pentru că Huawei Mate 9 urmează a debuta oficial în această zi - phablet mult așteptat de către public tocmai datorită faptului că predecesorul său s-a dovedit a fi un terminal foarte bine pus la punct din mai toate privințele. Cu doar puțin înainte de această lansare iată că astăzi apar fotografii reale cu phablet-ul de 6 inch, imagini afișate mai jos.

Huawei Mate 9

Vedem un look familiar atunci când privim smartphone-ul din partea frontală, dar lucrurile se schimbă atunci când aruncăm o privire asupra panoului spate. Aici regăsim de această dată o cameră foto duală alături de care avem un bliț dual-tone, dar și un telemetru laser pentru focalizarea mai rapidă și precisă a subiecților. Vedem și scanner-ul de amprente situat tot pe partea din spate sub camera foto.

Specificații:

  • display 5.9 inch cu rezoluție FHD/QHD
  • procesor octa-core HiSilicon Kirin 960
  • 4 GB / 6 GB RAM + 128 GB / 256 GB stocare
  • cameră duală 20 + 12 mpx
  • scanner amprente
  • Android 7.0 Nougat

Se vehiculează existența a două versiuni de Mate 9, una dintre acestea urmând a ne oferi un display cu margini curbate precum Galaxy Note 7. Cealaltă variantă va opta pentru un display standard, dotările hardware de la interior urmând a fi similare pe ambele modele. Nu este exclus să vedem și tehnologia Force Touch implementată pe varianta de top a acestui phablet. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×