Vivo X11 ar putea fi primul telefon comercial cu scanner de amprente integrat în ecran; Va avea un display cu muchii înguste

1.592 ori
<b>Vivo X11 ar putea fi primul telefon comercial cu scanner de amprente integrat în ecran; Va avea un display cu muchii înguste</b>Potrivit unei surse din industrie se pare că primul telefon ce se va livra comercial cu scanner de amprente integrat în ecran va fi modelul Vivo X11. Acest handset urmează a beneficia și de un panou frontal cu muchii foarte înguste în jurul ecranului și

Vivo a dat o lovitură mare de imagine în ultima lună, devenind sponsor principal al Cupei Mondiale de la anul din Rusia. Acum compania ar putea bifa încă o premieră, prin  lansarea primului smartphone cu scanner de amprente integrat în ecran. Dovada ar fi imaginea de mai sus, apărută pe Weibo recent şi asociată modelului Vivo X11.

O sursă din industrie a afirmat că telefonul Vivo X11 va sosi foarte curând. Samsung şi Apple ar lucra la o integrare de senzor biometric în panoul de display, deşi nu avem garanţii că tehnologia va fi gata la timp pentru iPhone 8 şi Galaxy Note 8. Recent am auzit şi că Huawei P11 ar urma să integreze o modalitate de autentificare în display, dar asta de abia în 2018. 

Revenind la Vivo, noul flagship are un nume bizar, pentru că se sare peste X10 şi se trece direct la X11 de la X9. Surse apropiate de compania chineză afirmă că designul lui X11 va fi similar cu al lui X9, doar că vom avea muchii mai înguste ale ecranului şi scanner-ul de amprente cel nou. Vom primi un ecran Quad HD aici, procesor Snapdragon 660, 6 GB RAM sau chiar 8 GB RAM, plus 64 GB stocare.

Pentru cei care se întreabă de ce tocmai Vivo ar avea premiera acestei tehnologii, iată o listă cu alte premiere ale firmei chineze din ultimii ani:

  • primul telefon cu ecran cu rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli
  • primul telefon cu talie sub 5 mm
  • primul telefon cu 6 GB RAM
  • primul telefon cu cameră frontală duală

Vivo devine un nume tot mai important de luat în calcul şi dacă le iese şi aceasta premieră atunci bătălia între firmele chineze va fi şi mai dură.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×