Huawei P20 / P11 ar putea aduce o experienţă foto DSLR, promite CEO-ul companiei chineze

2.974 ori
<b>Huawei P20 / P11 ar putea aduce o experienţă foto DSLR, promite CEO-ul companiei chineze</b>În cadrul târgului de tehnologie CES 2018 din Las Vegas am avut parte și de declarații din partea oficialilor companiilor mari de pe piață cum este cazul și CEO-ului Huawei. Acesta a declarat că viitorul flagship din seria P va aduce o experiență

La CES 2018 nu au avut loc doar lansări de anvergură, ci şi interviuri cu oficiali sus puşi ai unor companii mari producătoare de telefoane. Ca atare mai mulţi CEO au profitat de ocazie să facă teasing pentru flagship-urile pregătite pentru MWC 2018. Printre ei se numără şi Richard Yu, CEO Huawei, care a promis ceva special pentru viitorul flagship Huawei.

Chiar dacă firma chineză nu a avut succes cu lansarea telefoanelor sale prin operatorii din SUA, continua să dezvolte tehnologie de vârf. La finalul conferinţei de la CES, Richard Yu a discutat cu cei de la Android Authority. Oficialul a ţinut să sublinieze că tehnologia camerei şi integrarea de AI sunt marile oportunităţi pentru producătorii de smartphone-uri în acest an.

Huawei ar dori să aducă lungimi focale de DSLR şi zoom la nivel de DSLR în zona mobile. Am mai văzut tentative de gen prin Samsung Galaxy K Zoom, Panasonic CM1 sau Lumia 1020, dar acelea erau produse de nişă. La ora actuală doar Huawei şi Nokia au parteneriate cu mari producători de lentile, Zeiss şi Leica, deci bătălia între ei va fi interesantă în 2018.

Vă invităm să urmăriţi întregul interviu aici, pentru a afla planurile Huawei pe 2018. Huawei P20 este aşteptat la MWC 2018, deşi nu e 100% bătut în cuie numele său şi ar putea sfârşi ca P11  pana la urmă. E posibil să aibă 3 camere în spate, procesor Kirin 970 şi o versiune cu Plus cu 6 GB RAM, dar şi o versiune Lite. Nu excludem nici prezenţa a două camere frontale, iar recent am aflat și detalii despre ecran.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×