Huawei P20 va avea un ecran cu aspect 18.7:9 și rezoluție FHD+; detaliu confirmat de un benchmark HTML5test

5.951 ori
<b>Huawei P20 va avea un ecran cu aspect 18.7:9 și rezoluție FHD+; detaliu confirmat de un benchmark HTML5test</b>În cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona așteptăm și debutul smartphone-ului Huawei P20, acesta fiind numele pentru care chinezii vor opta se pare. Nu va exista un P11 probabil din cauza denumirii nu tocmai

Pe lângă LG G7 și Samsung Galaxy S9 mai așteptăm ca în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona să debuteze și Huawei P20. Acesta se pare că este numele ales de către chinezi pentru noul flagship din seria P, asta după ce inițial ne gândeam că va fi vorba despre P11 mai degrabă. Lăsând acest aspect deoparte aflăm astăzi un detaliu interesant despre noul telefon prin intermediul unui benchmark.

Huawei P20

Este vorba despre HTML5test acolo unde Huawei P20 și-a făcut apariția cu un ecran ce adoptă o rezoluție de 2244 x 1080 pixeli și un aspect al imaginii de 18.7:9. Important de știut că rezoluția menționată în benchmark este de 3 ori mai mică decât cea oferită de telefon, asta datorită modului în care browserele mobile funcționează.

Vedem că device-ul apare listat cu numele de cod EML-AL00 și acest aspect mai deosebit al ecranului ne poate duce cu gândul la un eventual decupaj în ecran exact ca pe iPhone X. S-a mai adus în discuție această posibilitate, dar până nu vedem ceva leak-uri mai credibile nu ne putem pronunța.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×