Huawei P30 ar putea primi noi variante la IFA 2019: Nuanțe dual-tone în stil Pixel sunt brevetate la EUIPO

619 ori
<b>Huawei P30 ar putea primi noi variante la IFA 2019: Nuanțe dual-tone în stil Pixel sunt brevetate la EUIPO</b>Pentru a oferi un impuls vânzărilor de smartphone-uri prezente pe piață de câteva luni bune, mulți producători aleg să lanseze noi variante de culoare - idee aplicată cu succes de numeroase companii. Fix asta pare a se întâmpla

Pentru a oferi un impuls vânzărilor de smartphone-uri prezente pe piață de câteva luni bune, mulți producători aleg să lanseze noi variante de culoare - idee aplicată cu succes de numeroase companii. Fix asta pare a se întâmpla luna viitoare la IFA acolo unde cei de la Huawei vor lansa noi versiuni de culoare pentru smartphone-ul Huawei P30, model anunțat oficial în martie.

Huawei P30

Suntem informați că aceste brevete ce scot la iveală noi versiuni de Huawei P30 au fost depuse la EUIPO în luna mai a acestui an și că aprobarea a venit cu doar câteva zile în urmă. Avem două abordări în cazul de față, prima cea de sus dezvăluind o nuanță dual-tone ce ne amintește de Pixel 2 cu o zonă superioară vopsită în negru și o zonă inferioară colorată în alb, opțiune ce seamănă cu un Panda.

Huawei P30

Cât despre varianta cu numărul doi, aceasta pare a fi un facelift "Breathing Crystal" care la rândul său afișează nuanțe duale ale panoului spate. Observăm că abordarea se păstrează și pentru rama metalică a telefonului. Vă amintim că anul trecut la IFA 2018, Huawei P20 Pro primea noi versiuni de culoare, 4 la număr.

Acum pare că varianta vanilla a flagship-ului Huawei P30 este vizată pentru un asemenea update, compania chineză dorind ca prin această actualizare de culori să ofere un boost vânzărilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×