LG pariază pe multe ecrane la IFA 2019; Brevetează o husă cu display-uri secundare şi pregăteşte multiple telefoane Dual Screen

487 ori
<b>LG pariază pe multe ecrane la IFA 2019; Brevetează o husă cu display-uri secundare şi pregăteşte multiple telefoane Dual Screen</b>Dacă Motorola e singura care mai ţine steagul sus pentru modularitate, LG e singura companie care încă mai crede în telefoane cu două ecrane. Nu la modul ecranelor secundare de pe LG V10, ci al ecranelor secundare ataşate

Dacă Motorola e singura care mai ţine steagul sus pentru modularitate, LG e singura companie care încă mai crede în telefoane cu două ecrane. Nu la modul ecranelor secundare de pe LG V10, ci al ecranelor secundare ataşate printr-o husă. Am văzut ceva de gen la MWC şi ideea evoluează la IFA 2019.

LG Game Pad

Deja au apărut teasere legate de gaming şi un extra ecran pentru show-ul din Berlin, oferite chiar de către LG, iar acum avem şi un trademark european. Compania sud coreeană a înregistrat numele "Game Pad" la EUIPO, o agenţie europeana care se ocupă cu proprietatea intelectuală. E foarte posibil ca accesorii precum huse cu ecran secundar să fi fost pregătite pentru telefoanele viitoare LG, ca V60 ThinQ sau LG G8X.

Se discută despre un telefon cu 3 ecrane chiar: cel principal, cel secundar de pe husă şi un al treilea, mic. Acesta va fi pe exteriorul husei şi va prezenta notificări şi alte informaţii importante. Înregistrarea trademark-ului s-a făcut pe 22 august, iar husa cu ecran secundar duce multitasking-ul la un nou nivel. Asta şi pentru că vorbim despre un ecran mare, color, cu nimic mai prejos decât cel principal.

LG Dual Screen

Având în vedere şi numele de Game Pad, mă aştept şi la ceva exclusivităţi sub formă de jocuri pe mobil prezentate în tandem cu nouă husa. Practic, LG scurtcircuitează inovaţia unui pliabil, oferind un al doilea ecran pe o husă, nu pe acelaşi device.  Aflăm de la Phone Arena şi despre o colaborare între LG şi Naver, pentru a dezvolta un nou tip de browser, capabil de multitasking next level, Omni Tasking.

Naver este un motor de căutare din Coreea de Sud, iar soluţia sa este bazată pe Chromium. LG ar dori să îţi ofere browsing care să implice simultan două ecrane şi split screen pentru tab-uri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×