Huawei P30 Pro primește noi variante de culoare: Misty Lavender și Mystic Blue; Iată cum arată

1.169 ori
<b>Huawei P30 Pro primește noi variante de culoare: Misty Lavender și Mystic Blue; Iată cum arată</b>Huawei P30 Pro primește un ultim boost de popularitate înainte de debutul lui Huawei Mate 30 Pro. Cum? Prin lansarea a două noi variante de culoare, cu ocazia lui IFA 2019. Auzisem că au fost brevetate și acum le și vedem.

Huawei P30 Pro primește un ultim boost de popularitate înainte de debutul lui Huawei Mate 30 Pro. Cum? Prin lansarea a două noi variante de culoare, cu ocazia lui IFA 2019. Auzisem că au fost brevetate și acum le și vedem.

E vorba despre nuanțele Misty Lavender și Mystic Blue, adică un mov leit cu cel de la Galaxy Note 10 și un albastru spre bleu, ceva mai light. A se remarcă abordarea bitonala, cu o nuanța mai deschisă în zonă de sus a telefonului și mai închisă în jos. Cumva îmi amintește de telefoanele Pixel această abordare.

Huawei P30 Pro primește noi variante de culoare: Misty Lavender și Mystic Blue; Iată cum arată

Se pare și că zonă de sus va fi glossy, iar cea de jos va fi mată. Dotările nu se schimbă cu nimic, iar telefoanele vor fi oferite cu 8 GB RAM și 128 GB stocare, plus deja celebra cameră quad cu zoom periscopic. Avem si procesorul Kirin 980, bateria de 4200 mAh si camera selfie de 32 MP.. Și prețul recomandat de 999 de euro rămâne la fel.

Telefonul a fost disponibil până acum în nuanțele Amber Sunrise, Breathing Crystal, Aurora, Black, Pearl White. Aș paria pe o listare la operatori locali până la final de luna. Video-recenzia lui Huawei P30 Pro o găsiți aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×