Huawei P30 primește suport pentru încărcare wireless prin intermediul unei huse oficiale

Autor:  | Publicat în:  Huawei  Accesorii 894 ori
<b>Huawei P30 primește suport pentru încărcare wireless prin intermediul unei huse oficiale</b>Așa cum v-am informat și noi odată cu lansarea noilor smartphone-uri Huawei de acum 2 zile, există câteva diferențe notabile între modelele P30 și P30 Pro - de la diagonală a ecranului, cameră, capacitate a bateriei

Așa cum v-am informat și noi odată cu lansarea noilor smartphone-uri Huawei de acum 2 zile, există câteva diferențe notabile între modelele P30 și P30 Pro - de la diagonală a ecranului, cameră, capacitate a bateriei și până la tehnologiile aduse la pachet. Huawei P30 este cu aproximativ 700 lei mai ieftin decât varianta Pro și asta se reflectă într-un pachet hardware mai limitat, fără încărcare rapidă la 40W și fără încărcare wireless.

Huawei P30 Wireless Charging Case

Telefonul are doar încărcare rapidă la 22.5W și nici urmă de încărcare wireless, cel puțin nu din fabrică. Totuși, există o veste bună pentru cei care au în plan achiziția acestui device și doresc să se bucure de încărcare fără fire, Huawei anunțând iată o serie de huse care aduc suportul necesar pentru acest tip de încărcare.

Huawei P30 Wireless Charging Case

Husa se numește Wireless Charging Case și vine în două variante de culoare, negru cu accente portocalii, respectiv negru cu accente de albastru. Aceasta este realizată din policarbonat și aflăm că include și un material magnetic ce permite astfel atașarea pe suportul magnetic din mașină.

Huawei P30 Wireless Charging Case

Încărcarea wireless este de 10W și husa ar fi impermeabilă. Nu știm exact prețul acestui accesoriu și nici când va debuta oficial, dar pare a fi o idee prin care Huawei să mai obțină extra bani de pe seama vânzării accesoriului când implementarea unei bobine de încărcare wireless s-ar fi putut face fără probleme la interiorul device-ului..

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×