Galaxy S10 Lite apare într-o nouă randare de huse; Ar avea suport pentru încărcare wireless

2.873 ori
<b>Galaxy S10 Lite apare într-o nouă randare de huse; Ar avea suport pentru încărcare wireless</b>Printre cele mai așteptate telefoane ale anului 2019 îl avem și pe Samsung Galaxy S10 Lite, cel mai accesibil model din viitoarea gamă S10 pe care sud-coreenii îl vor promova clar ca pe un rival de iPhone XR. Detalii despre această variantă

Printre cele mai așteptate telefoane ale anului 2019 îl avem și pe Samsung Galaxy S10 Lite, cel mai accesibil model din viitoarea gamă S10 pe care sud-coreenii îl vor promova clar ca pe un rival de iPhone XR. Detalii despre această variantă au tot sosit în ultima vreme și am văzut huse pentru telefon, protecții de ecran, dar și randări, sau liste de specificații. Astăzi aflăm ceva nou despre device!

Este vorba despre o randare pentru o husă transparentă care vine să ne confirme în primul rând că telefonul va avea port USB Type-C la bază, dar și jack audio de 3.5 mm. Partea și mai interesantă este că telefonul din randare este plasat pe un pad de încărcare wireless, o aluzie la faptul că și varianta Lite de față va avea suportul necesar pentru această modalitate de încărcare.

Spre deosebire de celelalte modele din gama S10, varianta Lite va fi singura ce va avea margini simetrice sus-jos și lateral stânga-dreapta. Va avea și decupaj direct în ecran pentru camera selfie și din câte se vehiculează, scanner-ul său de amprente va fi plasat lateral pe rama metalică și nu integrat în ecran.

Per total, Galaxy S10 Lite sună tare bine pentru cei care vor un telefon compact și la fel de bine echipat precum modelele S10, respectiv S10+. Să vedem și prețurile! 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×