Huawei P30 și P30 Pro primesc o nouă actualizare software: mod Super Night pentru selfie, patch de securitate pe august

792 ori
<b>Huawei P30 și P30 Pro primesc o nouă actualizare software: mod Super Night pentru selfie, patch de securitate pe august</b>Dacă actualizarea la Android Q şi EMUI 10 vine la început de septembrie pe telefoanele Huawei P30 (beta), ei bine până atunci tocmai a venit o altă actualizare care merită detaliată. P30 şi P30 Pro primesc un update de EMUI

Dacă actualizarea la Android Q şi EMUI 10 vine la început de septembrie pe telefoanele Huawei P30 (beta), ei bine până atunci tocmai a venit o altă actualizare care merită detaliată. P30 şi P30 Pro primesc un update de EMUI, care aduce captura Super Night pentru camera selfie.

Huawei P30

Se optimizează astfel captura foto nocturnă realizată cu camera frontală de 32 de megapixeli, iar selfie-urile sunt mai bine iluminate. Versiunea nouă de software este EMUI 9.1.0.193, care mai aduce şi o optimizare a cititorului de amprente, funcţii de editare video în aplicaţia Gallery, dar şi patch-ul de securitate pe luna august. În plus telefoanele primesc suport pentru apelare VoLTE HD în reţelele operatorilor chinezi.

Actualizarea vine pe telefoanele cu numele de cod ELE-AL00 şi ELE-TL00 în cazul lui P30 şi VOG-ALOO, VOG-AL10, VOG-TL00 pentru P30 Pro. Actualizarea se face via OTA şi ar trebui să ocupe destul de mult, pentru că Huawei face de obicei aceste update-uri EMUI cu sute de MB. Deocamdată softul a sosit doar în China, iar Europa ar avea de aşteptat câteva zile, poate chiar săptămâni.

Ne miram la recenzia unui telefon Motorola când am descoperit captura video Slow Motion cu camera selfie şi acum ne miră şi modul Night pentru selfie. Oare ce urmează pentru acest tip de fotografie?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×