iPhone SE2 intra în producţie şi e gata de debut la început de 2020; Ar avea şi încărcare wireless

11.797 ori
<b>iPhone SE2 intra în producţie şi e gata de debut la început de 2020; Ar avea şi încărcare wireless</b>2020 se anunţă a fi un an ocupat pentru Apple, care ar urma să lanseze mai multe iPhone-uri decât de obicei. Pe lângă tripleta iPhone 12 a mai apărut în ecuaţie şi iPhone SE2, despre care avem informaţii noi azi. Terminalul va sosi la început de 2020 şi e

2020 se anunţă a fi un an ocupat pentru Apple, care ar urma să lanseze mai multe iPhone-uri decât de obicei. Pe lângă tripleta iPhone 12 a mai apărut în ecuaţie şi iPhone SE2, despre care avem informaţii noi azi. Terminalul va sosi la început de 2020 şi e gata de producţie.

Surse din China scriu că Apple le-ar fi recomandat partenerilor săi din cadrul lanţului de furnizori să îşi facă stocuri serioase în luna decembrie. Terminalul cel nou va avea un procesor Apple A13 Bionic, un format de iPhone 8 din ce am înţeles şi un preţ accesibil. Ar trebui să vină cu 3 GB RAM, 64 sau 128 GB stocare şi va fi disponibil pe 3 nuanţe: gri, alb şi roşu. Ar avea şi 3D Touch, funcţie dispărută de pe cele mai noi iPhone-uri.

Sunt speculaţii că iPhone SE2 va suporta şi încărcare wireless, dar nu e nimic bătut în cuie. Mai este o teorie care spune că iPhone SE2 va avea o cameră duală, aceeaşi de pe iPhone 11. În acest caz, având acelaşi CPU şi cameră ca iPhone 11, riscă să îl canibalizeze, iar Apple nu prea apreciază riscuri de gen. Mai ales că iPhone 11 e best seller în acest an. Zvonurile afirmă că iPhone SE va avea un preţ de pornire de 399 de dolari, iar experţii prezic livrări de 30 de milioane de unităţi iPhone SE2 la anul.

Diagonala ar trebui să fie mică, sub 5 inch, probabil 4.7 inch, dacă se ţine musai la formatul iPhone 8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×