Huawei P9 anunţat oficial: vine cu cameră duală de 12 MP cu tehnologie Leica și procesor Kirin 955

1.996 ori
<b>Huawei P9 anunţat oficial: vine cu cameră duală de 12 MP cu tehnologie Leica și procesor Kirin 955</b>A venit şi ziua cea mare şi Huawei a lansat telefonul Huawei P9, dotat cu camera duala de 12 megapixeli aşa cum ne aşteptam. Noul venit este un flagship veritabil, care a debutat la Londra cu 2 ore &icirc;n urmă şi care vine &icirc;n două versiuni....

A venit şi ziua cea mare şi Huawei a lansat telefonul Huawei P9, dotat cu camera duala de 12 megapixeli aşa cum ne aşteptam. Noul venit este un flagship veritabil, care a debutat la Londra cu 2 ore în urmă şi care vine în două versiuni.

Reţineţi şi că Huawei a anunţat un model P9 Plus, dar a lăsat în espectativă P9 Max și P9 Lite, dar hai să vedem ce ne rezervă Huawei P9 întâi. Terminalul are la bord o cameră duala de 12 MP, co-dezvoltată cu germanii de la Leica. O cameră capturează color şi una alb/negru şi în diferite nivele de gri (monocrom). Cele două funcţionează în tandem pentru a livra capturi detaliate, atât în condiţii de iluminare bună, cât şi low light.

Huawei P9 cu optica Leica

Iată cum arată dotările lui Huawei P9:

  • Display: 5.2 inch, IPS LCD, Full HD
  • Procesor: Kirin 955, octa core
  • Stocare: 32/64 GB
  • RAM: 3/ 4 GB
  • Camera: Dual 12 MP, deschidere F/2.2, 27 mm, optică Leica, PDAF, blitz dual LED/ camera selfie de 8 MP
  • Senzori: scanner amprente, accelerometru, giroscop, senzor de proximitate, busolă
  • Conectivitate: USB type C, NFC, Bluetooth 4.1, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac dual band, LTE
  • Battery: 3000 mAh, Li-Ion

Huawei P9 anunţat oficial: vine cu camera duala de 12 MP cu tehnologie Leica, procesor Kirin 955

În cadrul lansării de azi, Huawei P9 a fost promovat printr-un spot video în care se aflau în rolurile principale Henry Cavill şi Scarlett Johansson, ambasadori globali de produs pentru P9. Acest telefon integrează o cameră RGB specializată pe capturarea de culori, iar camera cealaltă, monocromă se va axa pe surprinderea de detalii.

Vor exista 3 moduri de captură: Standard, Culori Vii şi Culori Discrete, în funcţie de preferinţe, iar selectând modul monocrom se vor putea realiza fotografii alb-negru artistice, precum cele de pe vremurile în care Leica domina piaţa, la începutul secolului trecut. P9 permite şi ajustarea deschideri focale pentru a crea efecte bokeh.

Huawei P9

Telefonul are o carcasă subțire din aluminiu şi un panou frontal 2.5D. Designul său a fost comparat cu cel al lui iPhone 6S, doar că handsetul de faţă aduce un ecran mai generos într-un format compact. Huawei P9 costă 599 de euro în varianta cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare, iar modelul cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare ajunge la 649 euro.

Huawei P9 anunţat oficial: vine cu camera duala de 12 MP cu tehnologie Leica, procesor Kirin 955

Utilizatorii Vodafone România vor putea înregistra precomenzi pentru P9 în perioada 11-28 aprilie pe site-ul Vodafone.ro

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×