Huawei P9 (EVA-L29) primește certificarea FCC; primim o baterie de 2900 mAh, suport dual-SIM și LTE-A

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.294 ori
<b>Huawei P9 (EVA-L29) primește certificarea FCC; primim o baterie de 2900 mAh, suport dual-SIM și LTE-A</b>Despre Huawei P9 am tot aflat informații de-a lungul ultimelor săptăm&acirc;ni, un telefon a cărui lansare va avea loc săptăm&acirc;na viitoare pe data de 6 aprilie. Astfel, după numeroase leak-uri și teasere, astăzi aflăm că telefonul a primit...

Despre Huawei P9 am tot aflat informații de-a lungul ultimelor săptămâni, un telefon a cărui lansare va avea loc săptămâna viitoare pe data de 6 aprilie. Astfel, după numeroase leak-uri și teasere, astăzi aflăm că telefonul a primit și certificarea din partea FCC, lucru ce confirmă disponibilitatea ulterioară a handset-ului și în SUA.

Ca de fiecare dată, certificarea FCC obținută de către un terminal mobil, ne prezintă și câteva dintre elementele de conectivitate pe care le vom regăsi la bord. În cazul lui Huawei P9 (EVA-L29) vom avea la dispoziție Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, conectivitate Bluetooth, NFC, dar și 4G LTE Advanced.

Ni se prezintă și faptul că această variantă a lui Huawei P9 ce poartă numele de cod EVA-L29, ne aduce o baterie Li-Ion de 2900 mAh, și suport pentru două cartele de tip nano-SIM. Se remarcă astfel o creștere a capacității bateriei de la 2680 pe Huawei P9, la 2900 mAh de această dată, upgrade binevenit.

Știm că Huawei P9 ar putea sosi și în alte două variante pe lângă cea standard, fiind vorba despre un model Lite și despre o versiune P9 Max ce va oferi o diagonală generoasă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×