Huawei a livrat deja 2.6 milioane de unităţi P9 și P9 Plus la nivel global

1.206 ori
<b>Huawei a livrat deja 2.6 milioane de unităţi P9 și P9 Plus la nivel global</b>Cei de la Huawei anunță astăzi faptul că până în acest moment au fost livrate în total 2.6 milioane de terminale P9 și P9 Plus, dispozitive anunțate ințial cu două luni în urmă în Londra. Cele două dispozitive se remarcă prin camere foto duale și prin

Huawei a anunţat azi la nivel oficial numărul de unităţi livrate din generaţia de flagship P9. E vorba despre modelele Huawei P9 şi Huawei P9 Plus, care au reuşit să ajungă la 2.6 milioane de unităţi livrate, în aproximativ 6 săptămâni.

Se pare că volumul de livrări din China a fost cu 130% mai mare faţă de cel al lui P8 anul trecut în acelaşi interval. Huawei P9 a înregistrat vânzări cu 1000% mai mari decât cele ale lui P8 în Franţa, în vreme ce în Polonia şi Finlanda saltul a fost de 400%. În UK se ajunge la 300% creştere şi tare sunt curios la noi cum vor arăta cifrele.

Dacă mă iau după Mobicast, Huawei P8 Lite e telefonul de care m-aţi întrebat cel mai des în ultimul an, deci acela a fost mai apreciat în ţara noastră decât P8 şi cu siguranţă mai bine vândut. Aşteptările de la P9 Lite sunt similare, iar revenind la P9 şi P9 Plus ele se vând cel mai bine în China, Franţa, Finlanda şi UK şi asta o spune chiar Huawei.

Suntem în iunie şi Huawei a rămas tot pe locul 3 în topul producătorilor smartphone, fără a fi detronaţi de pe podium dupa multe luni de la urcarea pe acest loc şi totul datorită generaţiei P9. Recenzia lui Huawei P9 realizată de noi, poate fi găsită aici, iar mai jos aveți și prețurile pentru terminalele din gamă vândute prin intermediul eMAG.ro:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×