Huawei P9 Lite îşi dezvăluie designul în imagini 3D, nu va veni cu camera duala aparent

1.157 ori
<b>Huawei P9 Lite îşi dezvăluie designul în imagini 3D, nu va veni cu camera duala aparent</b>Mai toate scăpările legate de telefonul Huawei P9 ţin să menţioneze că acest device va sosi &icirc;n 4 variante, inclusiv una Lite, un model standard, unul cu dotări upgradate şi o variantă phablet cu diagonală mare. Pe P9 cel standard l-am...

Mai toate scăpările legate de telefonul Huawei P9 ţin să menţioneze că acest device va sosi în 4 variante, inclusiv una Lite, un model standard, unul cu dotări upgradate şi o variantă phablet cu diagonală mare. Pe P9 cel standard l-am văzut în câteva scăpări, iar azi e rândul lui P9 Lite să păşească în lumina reflectoarelor.

Această versiune a terminalului flagship Huawei pare a nu avea camere duale în spate, din câte vedem în aceste imagini 3D. Toate cele 4 telefoane, inclusiv P9 Lite şi P9 Max vor debuta pe 6 aprilie la Londra. Huawei P9 Lite pare a adopta un sasiu din metal, scanner de amprente în spate şi are SIM tray-ul integrat în stanga.

Au apărut pe web şi dimensiunile sale, astfel că acest model va măsura 7.6 mm în grosime şi ştim că avea un ecran de 5.2 inch. Portul său va fi unul de tip microUSB şi nu USB Type C şi vom mai primi şi difuzoare duale în zona inferioara, asta dacă Huawei nu alege abordarea obişnuită cu o grilă cu rol decorativ. La bord ar trebui să se afle un procesor Kirin 950 (sau o variantă mai modestă, fiind un model Lite), 2 sau 3 GB RAM şi 32 GB stocare.

Recent l-am văzut şi pe Huawei P9 în imagini destul de clare, mânuit de preşedintele Huawei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×