Apple iPhone SE acum la pre-comandă pe QuickMobile.ro; telefonul costă 1.899 lei în versiunea cu 16 GB de stocare

2.145 ori
<b>Apple iPhone SE acum la pre-comandă pe QuickMobile.ro; telefonul costă 1.899 lei în versiunea cu 16 GB de stocare</b>Cu doar c&acirc;teva ore &icirc;n urmă aflam detalii despre prețul lui iPhone SE pe plan european, și mai precis despre prețul practicat &icirc;n Germania, țară unde site-ul apple.com/de afișa un preț de 489 euro pentru acest telefon. Acum și cei...

Cu doar câteva ore în urmă aflam detalii despre prețul lui iPhone SE pe plan european, mai precis despre prețul practicat de către Apple în Germania - și anume 489 euro. Acum și cei de la QuickMobile listează noul telefon la pre-comandă, fiind vorba despre modele cu 16 sau 64 GB de stocare.

Modelul de bază ce ne aduce 16 GB memorie internă este comercializat pentru un preț interesant de 1.899 lei, în timp ce versiunea mai încăpătoare cu 64 GB este vândută pentru suma de 2.299 lei de către magazinul în cauză. Avem la dispoziție modele pe argintiu, negru, auriu, dar și noua nuanță roz.

Ca dotări, acest iPhone SE ne aduce un display Retina de 4 inch, un procesor dual-core Apple A9, conectivitate 4G LTE și o cameră foto principală de 12 megapixeli cu bliț dual-tone. De asemenea, primim suport pentru Apple Pay, dar și tehnologia prin care ecranul este folosit pe post de bliț frontal.

Toate aceste modele iPhone SE pot fi găsite pe site-ul quickmobile.ro, platformă de unde puteți plasa și o pre-comandă.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×