Huawei P9 primeşte un nou teaser video: scurt, artistic şi... dual (Video)

Autor:  | Publicat în:  Huawei 640 ori
<b>Huawei P9 primeşte un nou teaser video: scurt, artistic şi... dual (Video)</b>Suntem la mai puţin de 2 zile distanţă de debutul lui Huawei P9 la Londra, &icirc;n cadrul unui eveniment la care va participa şi colegul Claudiu Sima. Seria de teasere pentru noul flagship continuă şi azi, cu clipul de mai jos. &nbsp; El este...

Suntem la mai puţin de 2 zile distanţă de debutul lui Huawei P9 la Londra, în cadrul unui eveniment la care va participa şi colegul Claudiu Sima. Seria de teasere pentru noul flagship continuă şi azi, cu clipul de mai jos.

El este scurt, artistic şi plin de culori, subliniind ideea de dualitate care defineşte cele două camere din spatele lui P9. Întreaga campanie a stat sub semnalul hashtagului #OO, care simulează amplasarea celor două camere din spate. Am văzut deja acea zona a handsetului, când se afla în mâna unui oficial Huawei şi a fost confirmată abordarea dual camera.

În plus, recent am primit şi confirmarea tehnologiei Leica la bord, deci ne aşteaptă un modul foto foarte puternic aici. Dacă ne luăm după cele câteva cadre fixe din clipul de mai jos, atunci culorile capturate de Huawei P9 ar trebui să fie fantastice. Huawei are o abordare minimalista la nivel de interfaţă de obicei, dar în cazul lui P9 probabil ne va oferi şi o serie de funcţii extra de captură, care pun la treabă cei doi senzori. E posibil sa vedem si o captură specială subacvatică si low light.

Vă reamintesc că P9 va debuta miercuri în 4 versiuni, inclusiv una Lite, Premium şi una P9 Max.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×