Huawei P9 include cu adevărat optică Leica; Avem confirmarea oficială!

1.652 ori
<b>Huawei P9 include cu adevărat optică Leica; Avem confirmarea oficială!</b>&Icirc;n luna februarie a acestui an aflam că Huawei colaborează cu Leica pentru includerea tehnologiilor sale optice pe viitoare smartphone-uri, iar recent am avut şi o confirmare indirectă&nbsp;a implementării tehnologiei chiar de modelul P9. Ei...

În luna februarie a acestui an aflam că Huawei colaborează cu Leica pentru includerea tehnologiilor sale optice pe viitoare smartphone-uri, iar recent am avut şi o confirmare indirectă a implementării tehnologiei chiar de modelul P9. Ei bine astăzi primim şi confirmarea oficială.

Unul dintre directorii producătorului chinez, Guo Ping a declarat că în curând va fi lansat flagshipul P9 şi că Huawei a colaborat cu Leica pentru producţia sa. Informaţia a venit în cadrul unei conferinţe la sediul companiei din Shenzhen, odată cu anunţarea rezultatelor financiare anuale. Vă reamintesc că pe 6 aprilie vom fi la Londra pentru a asista la debutul lui Huawei P9 şi a vedea la faţa locului ce pot lentilele Leica.

Cu două camere în spate şi optică de acest tip, noul flagship se anunţa un rival de temut pentru Samsung Galaxy S7, LG G5 şi pe viitor şi iPhone 7. Leica este o companie cu tradiţie, înfiinţată în 1849 în Germania şi având acum 1300 de angajaţi. Ei produceau camere foto fantastice în anii 20 şi 30, considerate piese de colecţie în ziua de azi, dar au făcut şi trecerea la DSLR-uri în anii 2000.

Reţineţi şi că Huawei vine după o serie de telefoane foarte bune în ultimul an, la capitolul foto, Huawei Mate 8 fiind considerat la Mobilissimo.ro reper pe partea de captură low light.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×