Lenovo Vibe XShot ajunge în România prin intermediul QuickMobile; costă 1.499 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.168 ori

Lenovo Vibe XShot ajunge în România prin intermediul QuickMobile; costă 1.499 leiDeși au trecut câteva luni bune de la anunțul său din cadrul târgului Mobile World Congress 2015 desfășurat în Barcelona, iată că Lenovo...

Lenovo Vibe XShot ajunge în România prin intermediul QuickMobile; costă 1.499 leiDeși au trecut câteva luni bune de la anunțul său din cadrul târgului Mobile World Congress 2015 desfășurat în Barcelona, iată că Lenovo Vibe XShot ajunge abia acum și la noi în țară, prin intermediul celor de la QuickMobile.ro. Telefonul este disponibil pe roșu sau gri la un preț de 1.499 lei.

Lenovo Vibe XShot ajunge în România prin intermediul QuickMobile; costă 1.499 lei

Așa cum ați remarcat încă de la debutul său, Lenovo Vibe XShot are un design ce ne amintește de o cameră foto compactă. Pentru că tot a venit vorba despre camera foto, aflați că XShot sosește cu un senzor foto principal de 16 megapixeli cu OIS și bliț triple-LED, dar și cu o cameră frontală de 8 megapixeli.

Lenovo Vibe XShot ajunge în România prin intermediul QuickMobile; costă 1.499 lei

Telefonul oferă un display Full HD IPS de 5 inch, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 și 3 GB memorie RAM. Vom primi 32 GB memorie internă, un slot microSD de până la 128 GB și o baterie de 3.000 mAH. Lenovo Vibe XShot poate fi comandat de aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×