Lenovo Vibe XShot ajunge în România prin intermediul QuickMobile; costă 1.499 lei

2.196 ori

Lenovo Vibe XShot ajunge în România prin intermediul QuickMobile; costă 1.499 leiDeși au trecut câteva luni bune de la anunțul său din cadrul târgului Mobile World Congress 2015 desfășurat în Barcelona, iată că Lenovo...

Lenovo Vibe XShot ajunge în România prin intermediul QuickMobile; costă 1.499 leiDeși au trecut câteva luni bune de la anunțul său din cadrul târgului Mobile World Congress 2015 desfășurat în Barcelona, iată că Lenovo Vibe XShot ajunge abia acum și la noi în țară, prin intermediul celor de la QuickMobile.ro. Telefonul este disponibil pe roșu sau gri la un preț de 1.499 lei.

Lenovo Vibe XShot ajunge în România prin intermediul QuickMobile; costă 1.499 lei

Așa cum ați remarcat încă de la debutul său, Lenovo Vibe XShot are un design ce ne amintește de o cameră foto compactă. Pentru că tot a venit vorba despre camera foto, aflați că XShot sosește cu un senzor foto principal de 16 megapixeli cu OIS și bliț triple-LED, dar și cu o cameră frontală de 8 megapixeli.

Lenovo Vibe XShot ajunge în România prin intermediul QuickMobile; costă 1.499 lei

Telefonul oferă un display Full HD IPS de 5 inch, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 și 3 GB memorie RAM. Vom primi 32 GB memorie internă, un slot microSD de până la 128 GB și o baterie de 3.000 mAH. Lenovo Vibe XShot poate fi comandat de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×